Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București duminică 12 aprilie. ANM anunță vreme deosebit de caldă

Vremea în București duminică 12 aprilie. ANM anunță vreme deosebit de caldă

vremea in Bucuresti 12 aprilie

De Florii, bucureștenii vor avea parte de o vreme foarte frumoasă, caldă și cu cer senin. De altfel, vremea va fi frumoasă în toată țara, iar temperaturile vor fi mari, cu maxime de până la 23 de grade Celsius. Iar Capitala nu va face excepție, deoarece Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o vreme deosebită în ziua în care sărbătorim intrarea lui Iisus în Ierusalim.

Prognoza meteo pentru București, duminică 12 aprilie

Maxima de temperatură va fi de 20 de grade Celsius. Ziua va începe cu destul de mulți nori pe cer, care se vor menține pe tot parcursul zilei. La ora 16 se va atinge maxima zilei, dar toată ziua va fi o vreme plăcută, care nu va scădea sub 10 grade Celsius.

Vremea în București duminică dimineața

Dimineața, de la ora 7, vremea va fi destul de răcoroasă, având în vedere că vor fi doar 5 grade Celsius. Vântul va sufla ușor, iar cerul va fi acoperit în cea mai mare parte de nori. Umiditatea va fi de peste 50%. În următoarele ore, temperatura va crește gradual, până la 16 grade Celsius la ora prânzului. La ora 12, vântul va sufla cu rafale de până la 17 km/h.

Vremea în București duminică după-amiaza

Începând cu ora 13, temperatura din termometre va crește și mai mult, și va ajunge la 18 grade Celsius. Norii se vor menține pe cer, dar acesta va fi predominant însorit. La ora 16 se va atinge maxima zile: 20 de grade Celsius, dar temperatura resimțită va fi, de fapt, de 21 de grade, informează accuweather.com.

Vremea în București duminică seara

Începând cu ora 17, temperaturile încep să scadă treptat, de la 19 grade Celsius. Cerul se va umple de nori și va deveni parțial noros. Până la ora 23, temperatura va scădea până la 11 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: