Redactia.ro
Home » Știri » Zelenski, mesaj de ultimă oră. Ce le-a transmis rușilor

Zelenski, mesaj de ultimă oră. Ce le-a transmis rușilor

Zelenski, mesaj de ultimă oră

Zelenski, mesaj de ultimă oră. Președintele Ucrainei nu dă semne de capitulare. Acesta a postat un nou mesaj pe rețelele de socializare adresat armatei ruse. Zelenski avertizează că ucrainienii vor lupta pentru pământul lor și își vor câștiga în fața acestui război.

Zelenski, mesaj de ultimă oră. Ce le-a transmis rușilor

Înaintea negocierilor din Turcia dintre miniștrii de externe ai Rusiei și Ucrainei, Volodimir Zelenski a transmis un mesaj. Președintele ucrainean este mai determinat ca oricând să lupte pentru țara sa, la două săptămâni de la începerea invadării Rusiei. „Faptul că am rezistat timp de două săptămâni v-a arătat că nu ne vom preda, pentru că aceasta este casa noastră. Sunt familiile şi copiii noştri. Vom lupta până ne vom recâştiga pământul. Până când vom răspunde pe deplin pentru oamenii noștri uciși, pentru copiii noștri uciși.„, a declarat Zelenski într-un nou clip postat pe contul său de Instagram.

Liderul de la Kiev a făcut un nou apel către soldații ruși, îndemnându-i să se întoarcă la casele lor. „Încă vă puteţi salva dacă vă întoarceţi acasă. Să nu vă încredeţi în comandanţii voştri care spun că încă mai aveţi o şansă în Ucraina. Doar închisoarea şi moartea vă aşteaptă aici, nimic altceva. Ne luaţi vieţile şi veţi plăti cu ale voastre. Ştim, avem interceptări în care comandanţii voştri înţeleg foarte bine totul.”, a mai spus Zelenski.

Luni seara, Zelenski a ținut o alocuțiune în Camera Comunelor, camera inferioară a Parlamentul Regatului Unit, discursul său fiind aplaudat de aleșii britanici. „Noi suntem țara care salvează oameni, în ciuda faptului că trebuie să luptăm cu una dintre cele mai mari armate din lume. Trebuie să ne luptăm cu elicopterele, rachetele. Întrebarea pentru noi este acum „a fi sau a nu fi”, din Shakespeare. De 13 zile, această întrebare ar fi putut primi un răspuns, dar acum pot să vă dau un răspuns clar: da, ‘a fi!’ – a susţinut Zelenski, într-o video-transmisiune în direct.

În urmă cu câteva minute, Zelenski a postat un mesaj socant. Acesta a postat un clip video îngrozitor cu o maternitate din Mariupol. Clădirea a fost bombardata de ruși, iar rezultate sunt de-a dreptul terifiante: „Închide-ți cerul! Opriți crimele chiar acum! Aveti puterea sa faceti asta, dar se pare că vă pierdeti umanitatea„, a fost mesajul postat de Zelenski pe Twitter.

Vladimir Putin, propunere finală lui Zelenski

Conform Jerusalem Post, Rusia i-ar fi oferit o opțiune finală lui Volodimir Zelenski, pentru a pune capăt războiului. Propunerea a fost considerată „dificilă”, dar nu „imposibilă”, spun sursele. Putin a ordonat armatei sale să se oprească și a fost dat ordinul de încetare a focului în așteptarea deciziei lui Zelenski. Dacă Volodimir Zelenski refuză propunerea lui Emmanuel Macron potrivit căreia „ce este mai rău abia acum urmează” este posibil să se întâmple.

Cu toate astea, Zelenski poate suda independența Ucrainei, dar va trebui să plătească un preț mare. Se presupune că el va fi forțat să renunțe la regiunea Donbas, să îi recunoască oficial pe disidenții pro-rusi in Ucraina, să promită că Ucraina nu va adera la NATO și să declare neutralitatea țării. Dacă va refuza această propunere din partea Rusiei, rezultatele vor fi cumplite. Mii de ucraineni vor muri în continuare nu există un mare risc ca țara să își piardă independența. Potrivit unor surse, adevăratele negocieri au loc direct între Rusia și Ucraina și sunt mult mai serioase decât se spune. În următoarele zile, președintele ucrainean trebuie să decidă soarta țării sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: