Redactia.ro
Home » Știri » Protest în Piața Victoriei. Cum a reacționat Raed Arafat

Protest în Piața Victoriei. Cum a reacționat Raed Arafat

Protest in Piata Victoriei

Protest în Piața Victoriei. Câteva sute de oameni au protestat duminică în Piața Victoriei, fiind împotriva legii carantinării și izolării, care momentan nu a fost votată.

Invitat în studioul Digi24, Raed Arafat a vorbit despre reacțiile românilor.

Protest în Piața Victoriei. Sute de români au protestat împotriva legii carantinării

Sute de români au protestat duminică în Piața Victoriei, pentru a-și exprima dezacordul față de legea carantinării și izolării, care nu a fost votată momentan.

Românii contestă existenta coronavirusului și nu sunt de acord cu izolarea. O femeie care a protestat în Piața Victoriei a declarat că nu este mulțumită de legea măștii. Aceasta este de părere că masca nu protejează pe nimeni, susținând că masca este semnul sclaviei.

Totodată, o altă femeie a precizat ferm că autoritățile încearcă o dictatură sanitară .

Cred că există un virus, dar e virusul gripal care a existat în fiecare an. Dacă într-adevăr există un virus, cum ne spun ei că există, ăla n-o să dispară, putem să ne punem un milion de măști și să nu mai ieșim din casă 100 de ani!”, este și opinia unui bărbat.

Raed Arafat despre acțiunile și părerile românilor de la protest

Aflat în studoul Digi24, Raed Arafat a ascultat cu atenție tot ce spuneau românii aflați la protestul din Piața Victoriei.

La scurt timp, șeful DSU a menționat că cetățenii aflați la protest s-au expus unui risc foarte mare de îmbolnăvire, iar mulți dintre ei s-ar putea îmbolnăvi cu coronavirus.

Ce să spun? Fără discuție, ei se expun, se expun să se îmbolnăvească, se expun să îmbolnăvească pe alții și o parte dintre ei, fără discuție, o să se îmbolnăvească, pentru că la o astfel de cifră de oameni acolo, nu există să nu existe printre ei cel puțin câțiva care pot transmite fără să știe, nici ei poate că nu știu că au virusul. Acest lucru e posibil” a spus Arafat.

Mai mult, Arafat a subliniat faptul că virusul trăiește și ucide un anumit procent din populație.

În ceea ce privește legea pentru carantină și izolare, secretarul de stat a declarat că a apărut o campanie formată împotriva sa, cu care se încearcă manipularea românilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: