Redactia.ro
Home » TV » Cine este Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare Puterea Dragostei. La ce emisiune a participat

Cine este Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare Puterea Dragostei. La ce emisiune a participat

GALERIE FOTO (5) Cine este Cristina Dorobantu

Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat că va fi noua prezentatoare a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată pe KanalD.

Cei care au urmărit emisiunea de modă Bravo ai Stil și Teo Show, cu siguranță o cunosc.

Cine este Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare Puterea Dragostei

Andreea Mantea și-a anunțat fanii că nu va mai prezenta sezonul 3 al emisiunii Puterea Dragostei, motiv pentru care a ales să se întoarcă în România pentru a fi aproape de familia și prietenii săi.

Bruneta a fost înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu, fosta concurentă de la „Bravo ai Stil”. Aceasta a putut fi urmărită și la „Teo Show”, prezentând „Rubrica Între fete”.

Șatena a postat și un mesaj pe rețelele de socializare în care transmite că abia așteaptă să-i cunoască pe concurenții emisiunii.

‘Sunt foarte fericita sa fac parte din acest show extraordinar, Puterea Dragostei; sunt nerabdatoare sa ii cunosc pe concurenti, sa intru in atmosfera de la filmari. Va fi o provocare frumoasa pentru ca e vorba despre dragoste, despre oameni care isi cauta sufletul pereche. Sper sa le port noroc concurentilor!”, a spus Cristina Mihaela Dorobanțu.

La ce emisiune a participat Cristina Mihalea Dorobanțu

Cristina în vârstă de 29 de ani a participat în primul sezon al emisiunii Bravo ai stil, difuzată pe Kanald. După terminarea show-ului, șatena a primit un proiect alături de Victor Slav. Cei doi au prezentat emisiunea Îmi place dansul și a fost realizatoarea rubricii Secrete între fete, din cadrul emisiunii Teo Show.

Cristina a trăit o poveste de dragoste alături de Mihai, timp de șase ani. În momentul în care s-au decis să se căsătorească, iubirea dintre cei doi s-a năruit, hotărând de comun acord să meargă pe drumuri separate.

La scurt timp după ce s-au despărțit, fosta concurentă Bravo ai stil a fost surprinsă în compania unui alt bărbat, Paul George Lung, un milionar din CLuj.

Cristina Mihaela Dorobanțu abia așteaptă să fie urmărită de fanii săi în Casa Dragostei, unde le va fi gazdă celor 14 concurenți care vor intra pentru a-și întâlni sufletul pereche.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: