Redactia.ro
Home » Sport » FCSB și Sepsi ar putea rata finala Cupei României!

FCSB și Sepsi ar putea rata finala Cupei României!

fcsb, sepsi, Cupa Romaniei

FCSB și Sepsi ar putea rata finala Cupei României. Se pare că au folosit jucători care erau suspendați din cauza cumului de cartonașelor galbene.

În prezent la FRF există două regulamente diferite privind Cupa României. Primul, Regulamentul Disciplinar care anulează cartonașele galbene înaintea meciurilor din „sferturi”, al doilea . Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF), anulează cartonașele galbene înaintea optimilor de finală. Fiecare echipă aplică ce regulament dorește. Astfel, s-a ajuns în situația în care FCSB și Sepsi ar putea rata finala Cupei României. Echipa lui Becali l-a folosit pe portarul Vlad, care a primit un cartonaș galben în optimi, cu U Cluj și încă unul în sferturi cu Hermannstadt. Sepsi a făcut la fel. Bouhenna a luat cartonaş galben în meciurile din optimile şi sferturile cupei, iar apoi a fost a jucat cu Poli Iaşi.

Se pot salva FCSB și Sepsi?

Potrivit regulamentului în vigoare, Dinamo ar fi trebuit să conteste dreptul de joc al lui Vlad, înainte, în pauza sau imediat după meciul tur din semifinala Cupei. Nu s-a întâmplat așa. Dinamoviștii și-au dat seama după două zile. În cazul celor de la Sepsi, lucrurile sunt mai simple. Poli Iași nu a făcut nicio contestație, aceștia așteptând să vadă cum se soluționează litigiul.

Ce regulament va aplica FRF

FC Viitorul și Craiova au fost în aceeași situație. Doar că atunci neștiind ce ar trebui să facă, au întrebat FRF. La momentul acela răspunsul a fost cât se poate de clar.

„Cartonașele galbene primite anterior fazei șaisprezecimilor Cupei României se anulează. Începând cu această fază, fotaliștii care acumulează două avertismente vor fi suspendați”.

Deci dacă ne luăm după răspunsul federației de atunci, FCSB și Sepsi au reale probleme.
Cazul va fi judecat pe 15 iulie. Indiferent de verdictul care se va da mâine, cineva ar trebui să fie totuși răspunzător pentru tot acest haos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: