Redactia.ro
Home » Monden » Gabi Toader de la ”Ferma” este de trei luni la pat. Ce i-au spus medicii

Gabi Toader de la ”Ferma” este de trei luni la pat. Ce i-au spus medicii

GALERIE FOTO (2)

Momente de panică la emisiunea ”Ferma” de la Protv. Unul dintre concurenți, Gabi Toader, s-a accidentat și a ajuns la spital. Cu toate că întâmplarea a avut loc în luna septembrie, Gabi Toader stă și acum la pat.

Gabi Toader de la Ferma s-a accidentat

Emisiunea ”Ferma” de la Protv nu este deloc o misiune ușoară. Gabi Toader s-a accidentat în timpul unei probe și a ajuns la spital. Deși evenimentul neplăcut a avut în septembrie, atunci când au avut loc filmările, Gabi și acum se află la pat, informează click.ro

Gabi Toader a căzut de pe o scară și s-a lovit la spate. Acum, el urmează un tratament și a suferit în timpul probei fracturi în zona lombară.

„Atât am putut să duc, sunt bine, cât de cât. Sunt pe tratament, dar sunt ok. Am suferit fracturi în zona lombară, la L4-L5 (n.r. vertebre)„, a spus concurentul pentru Click.ro.

gabi toader accidentare ferma

Foto: captură video PROTV

Iar accidentarea nu a fost singura problemă. Din cauza înfometării de la emisiune, Gabi a slăbit 21 de kg. Și restul concurenților au slăbit extrem de stare din cauza hranei puține.

Gabriel Toader a adresat injurii colegilor

Imediat după accidentare, Gabi Toader s-a enervat pe una dintre concurente, mai exact pe Elena Chiriac, o tânără de 18 ani. Aceasta ar fi râs după ce acesta a căzut, iar el i-a adresat vorbe urâte.

„Cine a râs? Cine râde ca proasta? Cine rade ca proasta să-mi bag p*** în gura ei. Dă-o în p*** mea de proastă.” au fost cuvintele lui Gabriel Toader în urma incidentului.

Injuriile lui Gabriel Toader nu au trecut neobservate. Adolescenta i-a făcut observație, dar și restul colegilor s-au simțit deranjați de limbajul lui. Andreea Antonescu, dar și Elena Chiriac l-au acuzat că are probleme cu alcoolul, fapt care i-ar justifica ieșirea nervoasă. Totodată, prezentatoarea emisiunii, Mihaela Rădulescu a difuzat imagini cu acesta când consuma pe ascuns vișinată.

Mihaela Rădulescu s-a enervat, la un moment dat, pe concurenți și le-a făcut o observație destul de dură.

”Sunt sigură că majoritatea de aici, dintre noi, nu mai funcționăm cum trebuie. Nici măcar nu mai am zâmbet pe față și nu mai pot râde la glumele lu’ asta (referire la George Pistereanu)”, a spus prezentatoarea show-ului. La rândul său, George Pistereanu a spus: „Nu mai e fun, chiar nu mai este.”

De altfel, Mihaela Rădulescu le-a reaminti scopul emisiunii ”Ferma”. Ea le-a explicat că show-ul este precum un test de rezistență la condiții greu de trai.

Va reamintesc, nu v-am chemat într-o vacanță plătită de PRO TV, nu sunteți în tabără de creație literară sau de conținut pentru imaginea carierelelor voastre. Acest concurs este și despre cine rezistă la niște condiții de viață, la niște condiții psihologice grele!” a spus prezentatoarea TV.

Când se va termina emisiunea Ferma

În cadrul emisiunii ”Ferma” s-au înfiripat și povești de dragoste. Dacă în sezonul trecut Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au îndrăgostit și după terminarea show-ului s-au căsătorit, iată că acum Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu. Potrivit unor declarații ale sale, George Burcea nu o cunoștea pe Viviana atunci când s-au îndrăgostit la emisiune. George Burcea este încă în plin proces de divorț cu Andreea Bălan.

Ferma. Orășeni vs Săteni are finala pe 3 Decembrie, iar câștigătorul va înmâna un premiu în valoare de 50.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: