Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep a primit o distincție din partea WTA

Simona Halep a primit o distincție din partea WTA

simona halep, Australian Open 2021, scandal carantina

Finala turneului de la Dubai, dintre Simona Halep și Elena Rybakina a fost declarată cea mai frumoasă întâlnire a anului 2020. Românca a câștigat până acum 22 de titluri.

În acest sezon, Simona Halep (numărul 2 WTA) a câștigat trei turnee. La Dubai, Roma și Praga și a ajuns la 22 de titluri în carieră. Cei de la WTA au considerat că finala turneului de la Dubai este cel mai frumos meci al anului. Atunci, românca a revenit de la 3-6, a câștigat al doilea set cu 6-3, iar în decisiv s-a impus în tiebreak.
Partide nominalizate la titlul de meciul anului 2020:
Serena Williams vs Venus Williams (scor 3-6, 6-3, 6-4), la Lexington
Naomi Osaka vs Anett Kontaveit (scor 4-6, 6-2, 7-5), la Cincinnati
Aryna Sabalenka – Cori Gauff (scor 1-6, 7-5, 7-6), la Ostrava

Halep ar putea să mai primească un trofeu

Românca a fost nominalizată și la titlul de jucătoarea anului. Alături de ea pe lista pentru unul dintre cele mai râvnite premii mai sunt Naomi Osaka (3 WTA), Aryna Sabalenka (10 WTA), Victoria Azarenka (13 WTA), Sofia Kenin (4 WTA), și Iga Swiatek (17 WTA). Constănțeanca a adunat în 2020, 23 de victorii și a pierdut doar trei meciuri. Dacă va câștiga trofeul, pentru Simona Halep ar fi al doilea. L-a mai luat și în 2018.

Cum a rămas Halep fără banii de la WTA

În acest sezon, din cauza pandemiei de coronavirus, WTA a anunțat că nu va putea oferi premiile în bani pe care le dădea la finalul anului jucătoarelor din Top 10. Fiind locul 2 în clasamentul mondial, Halep ar fi trebuit să primească un bonus consistent în valoare de 700 de mii de dolari. Cea mai bună jucătoare de tenis din România a spus că nu este deranjată și înțelege situația.

„2020… Ce pot să spun? A fost unul dintre cei mai grei ani din vieţile noastre. Nu a fost uşor, dar am învăţat cu toţii foarte multe. Adevăraţii super-eroi ai acestui an sunt angajaţii din domeniul medical care luptă pentru noi în fiecare zi”, a scris Halep pe reţelele de socializare.

Românca se pregătește pentru Australian Open

Chiar dacă nu a făcut încă un anunț oficial, Halep a hotărât să participe la Australian Open. Antrenorul său, Darren Cahill, a dat-o de gol, în cadrul unui interviu acordat celor de la Fox New. Acesta a spus că, deși condițiile sunt foarte stricte, românca vrea să joace în Australia. Cea mai bună performanță a Simonei Halep la primul turneu de Grand Slam al anului a fost în 2018. Atunci a jucat finala cu Caroline Wozniacki. Anul acesta a ajuns în semifinale, unde a fost învinsă de Garbine Muguruza.

”Simona Halep va juca cu siguranță la Melbourne. Putem gestiona restricțiile, chiar dacă nu va fi ușor. Simona a început deja pregătirea. Din păcate, e o perioadă lungă de timp până la primul turneu oficial, dar va fi mult antrenament și sperăm să fie la un nivel bun”, a declarat antrenorul Darren Cahill, pentru Fox New.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: