Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani câștigă Dorian Popa? Artistul este milionar în euro

Câți bani câștigă Dorian Popa? Artistul este milionar în euro

GALERIE FOTO (6) Câți bani câștigă Dorian Popa_

Câți bani câștigă Dorian Popa? A devenit cunoscut după ce a jucat în „Pariu cu viața”, alături de Alina Eremia, Ana Baniciu și Cristina Ciobănașu. Dorian Popa are un succes incredibil în cariera muzicală, acesta câștigând milioane de euro din proiectele sale. Dorian a muncit foarte mult pentru a ajunge unde este astăzi.

Câți bani câștigă Dorian Popa? Artistul este milionar în euro

Câți bani câștigă Dorian Popa? Dorian Popa este unul dintre cel mai îndrăgit artist din România, având mii de susținători în România. Acesta a reușit să aibă succes în muzică, după ani de zile de muncă. De-a lungul timpului, mulți oameni s-au întrebat câți bani câștigă Dorian Popa. Acesta a devenit cunoscut datorită rolului pe care l-a avut în serialul „Pariu cu viață”, jucând alături de Alina Eremia, Cristina Ciobănașu și Ana Baniciu.

În urmă cu puțin timp, artistul a devenit și vlogger, fapt pentru care sumele din conturile sale au ajuns să se mărească considerabil. Dorian a declarat la un moment dat că a făcut și primul milion de euro! Fiecare apariție a sa vine cu multă energie și stare de bine, iar cei din jur se bucură mereu de prezența sa. Reușeste mereu să aducă zâmbetul pe buze, dar puțini știu că acesta nu a avut o viață ușoară. Recent, Dorian s-a mutat împreună cu iubita sa Claudia Iosif, în noua sa casă, o vilă de lux construită în afara Bucureștiului. ”Am avut primul milion de euro când mi-am terminat casă. Obiectiv vorbind, cu câștigurile din serial, trupă, și tot ce înseamnă în urmă sunt ani buni de când s-a împlinit primul milion de euro, însă a fost cheltuit în cel mai stupid mod! … Am depășit cu bine această sumă”, a spus Dorian Popa pe canalul său de YouTube!

Câți bani face Dorian Popa din Youtube

Dorian Popa are unul dintre cele mai mari și urmărite canele de Youtube din țară, fiind urmărit dr aproximativ două miliaone de oameni. Fiind atacat de mai multă lume pe internet, după ce și-a cumpărat o mașină de 120.000 de euro și și-a construit casa, artistul a decis să dezvăluie câți bani câștigă pe lună din filmulețele pe Youtube.

Conform acestuia, Dorian Popa încasează, pentru 21,8 milioane de vizualizări suma de 10.092 de dolari. Pe lângă asta, artistul mai câștigă bani și din campanii, iar într-o lună ar putea câștiga din Youtube și 20.000 de dolari, iar la aceste venituri se adaugă participările sale la evenimente private, concerte și aparițiile la diverse emisiuni TV. În prezent, artistul se bucură de viața sa, plină de succes, alături de iubita sa.

Mai mult, dincolo de cariera sa muzicală și de aparițiile sale Tv, Dorian nu și-a neglijat educația. Dorian Popa a terminat licerul, după care a absolvit facultatea din cadrul Academiei de Studii Economice din București. De asemenea, acesta a făcut și un master, tot în cadrul aceleași universități, artistul absolvind Facultatea de Relații Publice în Marketing. Dorian Popa a cunoscut succesul odată cu serialul “Pariu cu Viața”. Aici artistul și colegii săi din Lala Band au devenit celebri, și fiecare și-a dovedit calitățile actoricești, dar și pe cele muzicale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: