Redactia.ro
Home » Monden » Anna Lesko trece prin momente grele. Mama artistei a fost internată pentru a doua oară din cauza coronavirusului

Anna Lesko trece prin momente grele. Mama artistei a fost internată pentru a doua oară din cauza coronavirusului

GALERIE FOTO (2) Anna Lesko

Anna Lesko trece prin momente grele. Anna trece printr-o perioadă cumplită în această perioadă, după ce mama sa a fost internată pentru a doua oară din cauza coronavirusului. Se pare că femeia se luptă cu afecțiuni grave după ce a contactat virusul ucigaș.

Anna Lesko trece prin momente grele. Mama artistei a fost internată pentru a doua oară din cauza coronavirusului

Anna Lesko trece prin momente grele. Anna Lesko este una dintre cele mai apreciate vedete din România, iar în această perioadă trece printr-un moment de cumpănă, după ce mama sa a fost internată în spital pentru a doua oară din cauza infecției cu noul coronavirus. Pandemia de coronavirus a făcut milioane de victime în întreaga lume, iar printre ele se numără și mama vedetei. Cu toate că Anna a știut cum să-și țină problemele departe de ochii lumii, acum, se află într-o situație cumplită. Ajunsă la capătul puterilor, mama sa este de nerecunoscut după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Vedeta a postat pe Instagram, un videoclip în care își anunța fanii că trece printr-o perioada foarte grea. Anna Lesko s-a confensat pe rețelele de socializare, spunându-le urmăritorilor săi că mama sa, în vârstă de 70de ani, are grave probleme de sănătate, fiind internată în spital pentru a doua oară, pentru că are nevoie în permanență de ajutorul medicilor. ”De ceva vreme, mama mea în vârstă de 70 de ani duce o luptă grea și istovitoare cu noul coronavirus. Este a doua oara internată la spital, întrucât au apărut complicații la nivel digestiv. Este complet schimbată, a slăbit enorm și obosește numai când vorbește”, a scris Anna Lesko pe pagina sa de Instagram.

Cum a ajuns Anna Lesko vedetă în România

Anna Lesko, în vârstă de 41 de ani are o poveste de viață impresionantă, vedeta fiind una dintre cele mai controversate apariții de pe scena muzicală din România. În 2000, artista a debutat cu piesa ”Cu tine eu” la Festivalul de la Mamaia, iar în 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei , Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări”, fiind unul dintre cele mai cunoscute melodii ale acesteia. Pe plan personal, Anna are un băiețel, Adam cu Dj Vinnie. Cei doi s-au despărțit după 8 ani de relație.

Anna Lesko s-a născut în Chișinău și provine dintr-o familie simplă, tatăl acesteia fiind foarte pasionat de muzică. Mama artistei se ocupa de afacerea familiei “Cooperativa”, care confecționează diverse articole vestimentare. La vârsta de 17 ani, Anna a decis să se mute în Românua, după ce a făcut o călătorie cu trupa de balet în care dansa. De asemenea, blondina este cunoscută și pentru relația pe care a avut-o cu milionarul Irinel Columbeanu. Relația lor a început pe vremea când ea avea 17 ani, iar el 38 de ani. Anna Lesko și Irinel Columbeanu au fost împreună opt ani, deși multă lume se aștepta ca această poveste de dragoste să nu dureze mult. De-a lungul anilor s-a spus că artista ar fi avut relații cu liderul trupei Direcția 5, dar și cu Elan Schwarzenberg, fostul soț al Mihaelei Rădulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: