Redactia.ro
Home » Monden » Actrița Bianca Brad, mândră de fiul ei. Adolescentul a împlinit 16 ani

Actrița Bianca Brad, mândră de fiul ei. Adolescentul a împlinit 16 ani

GALERIE FOTO (2)

Luca, fiul Biancăi Brad, a împlinit 16 ani, în urmă cu câteva zile. Mândră de fiul ei, actrița a ținut să-i scrie cele mai frumoase urări pe rețelele de socializare.

Actrița Bianca Brad, mândră de fiul ei. Adolescentul a împlinit 16 ani

Bianca Brad i-a scris, zilele acestea, cuvinte emoționante în mediul online, fiului ei, Luca. Adolescentul a împlinit frumoasa vârstă de 16 ani, iar mama sa l-a descris în cel mai frumos mod posibil, urându-i : ”sănătate, iubire, înţelepciune, armonie, frumos şi bucurii”.

“În urmă cu 16 ani, când a venit pe lume, devenind centrul universului meu, era cât antebraţul meu, uşor ca un fulg, iar trăsăturile feţei îi erau foarte delicate…parcă desenate cu peniţa. Acum, abia dacă îl mai cuprind cu braţul pe după umeri, este mai înalt şi mai greu decât mine,dar delicateţea trăsăturilor feţei a rămas…fiind dublată, între timp, şi de o delicateţe aparte a sufletului lui mare, bun şi frumos, dar şi puternic şi curajos. Şi oriunde va plerca în lumea asta largă, va rămâne centrul universului meu…Îi sunt recunoscătoare Lui Dumnezeu că mi l-a dăruit şi îi iubesc pe amândoi, până la stele şi mult, mult, muuuuult dincolo de ele.La Mulţi Ani, binecuvântaţi cu sănătate, iubire, înţelepciune, armonie, frumos şi bucurii, pui iubit! Să fii şi să răspândeşti Lumină”, a scris actrița pe rețelele de socializare, de ziua fiului ei, Luca.

Drama Biancăi Brad. A vrut să se sinucidă după ce fiica sa a murit

Luca a apărut în viața Biancăi Brad când era încă extrem de afectată de pierderea fiicei sale la naștere, Emma. Actrița a vrut să-și pună capăt zilelor la un moment dat. În anul 2013, un alt moment a marcat-o profund pe Bianca Brad. A primit un telefon de la avocatul soțului ei, Aurel Frățilă. Avocatul i-a spus că Aurel a fost arestat și că urmează a fi extrădat în SUA. Aurel Frățilă a fost închis un an în Guantanamo, iar în cele din urmă a fost eliberat după un an și a revenit în sânul familiei. De asemenea, în memoria fiicei sale, actrița a decis înființarea unei asociații E.M.M.A. Din tot ce i s-a întâmplat până acum, actrița a avut de învățat ceva de preț.

”Eu cred foarte mult în puterea gândului. Uite exemplul blestemelor despre care toată lumea spune că pot fi nimicitoare. Eu prefer să nu cred în asta și cred că negândindu-mă așa, nici nu le dau putere. Când gândești rău, îți faci ție rău. E ca și atunci când nu ierți și ajungi să porți cu tine toată greutatea resentimentelor. În vreme ce atunci când ierți se produce o eliberare fantastică. Eu nu fac așa ceva, nu trimit gânduri rele. Dar știu sigur că atunci când te rogi pentru cineva cu care ai o problemă, care are o stare proastă sau este într-un blocaj, îi trimiți iubire și lumină, ți se întoarce cu bine și vezi cum omul se deschide și este mai luminos. Știi cum se spune? Trebuie să-ți cobori mintea în inimă.Iar asta am învățat-o în timp. Am avut trăiri de moment, revelații, experiențe personale, am înțeles.

Pe mine m-au ajutat foarte mult momentele grele din viață, acelea în care am fost foarte jos, când nu mai știam cum, nu mai știam de ce. Dar atunci rugăciunea mea era atât de sinceră. Lași la o parte orice temeri, orice rușine și nu cu ură sau disperare, ci cu sinceritate te rogi, îți pui sufletul acolo și accepți ce ți se întâmplă; îi ceri Domnului să-ți lumineze sufletul, mintea, să-ți trimită în cale oamenii de care ai nevoie, după care ai răbdare. Fără încrâncenare”, a spus Bianca Brad într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: