Redactia.ro
Home » Sport » Adrian Iencsi este noul antrenor al Rapidului

Adrian Iencsi este noul antrenor al Rapidului

Rapid, Adrian Iencsi

Adrian Iencsi este cel ales să conducă echipa spre Liga 1. Șefii giuleșteni l-ar fi dorit și pe Daniel Niculae în funcția de președinte, dar acesta a refuzat oferta. Nici Marius Măldărășanu, o altă fostă glorie a clubului nu a vrut să li se alăture giuleștenilor.

Adrian Iencsi a semnat astăzi un contract pe o perioadă de un an cu giuleștenii. Șefii echipei speră ca el să fie cel care va reuși să promoveze echipa în Liga 1. Mâine dimineață, Adrian Iencsi va conduce antrenamentul echipei. Fosta glorie a Rapidului l-a înlocuit pe banca tehnică pe Dan Alexa. Acesta a plecat de la echipă după ce nu a reușit să realizeze obiectivul impus. Promovarea în Liga 1. În ultimele zile lotul s-a subțiat considerabil după plecările lui Geani Crețu Mihai Popa, Alex Iacob, Facundo Mallo și Brighton Labeau. Liga 2 este programată să înceapă pe 29 august.

“Suntem pe aceeași lungime de undă. O să avem un buget bun, el a mai făcut parte din proiectul nostru. Cred eu că e o alegere foarte bună. Are un contract pentru mai mult de un an. El va decide cu cine va dori să colaboreze”, a spus Victor Angelescu, acționar majoritar Rapid

Adrian Iencsi a antrenat ultima dată la Craiova

Adrian Iencsi (45 de ani) a jucat ani buni la Rapid între 1997-2004 și 2009-2010. Pentru o perioadă a fost și căpitanul giuleștenilor. Și-a început cariera în antrenorat ca secund lui Ioan Andone, la Apollon Limassol (2014-2015), o perioadă în care echipa juca în cupele europene. A fost și secund lui Devis Mangia la Craiova. Ca antrenor principal le-a pregătit pe FC Hunedoara, Turrris Turnu Măgurele, Foresta Suceava, Unirea Jucu, Dunărea Călărași, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj și Rapid U 19. Ultima echipă pe care a antrenat-o a fost Universitatea Craiova II.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: