Redactia.ro
Home » Monden » Alexia Eram este gravidă? Fanii au rămas surprinși: „Bravo vouă”

Alexia Eram este gravidă? Fanii au rămas surprinși: „Bravo vouă”

GALERIE FOTO (6) Alexia Eram este gravidă

Alexia Eram este gravidă? Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună de mulți ani, iar în ultima perioadă s-a zvonit că relația lor a ajuns la final. Ei bine, cei doi au demonstrat că se iubesc ca în prima zi, iar recent, Alexia i-a pus pe jar pe internauți. Fiica Andreei Esca a postat o imagine în care apare cu o burtică suspectă, de gravidă.

Alexia Eram este gravidă? Fanii au rămas surprinși: „Bravo vouă”

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, se iubește cu Mario Fresh. Cei doi sunt împreună de mulți ani, iar în mediul online sunt urmăriți de mii de internauți. Recent, artistul a postat o imagine alături de Alexia, în care iubita sa are o burtică suspectă, de gravidă. „Așteptăm păreri pentru ultima poză!„, este descrierea pusă de către Mario Fresh. Impresionați, internauții au reacțioant imediat. O parte dintre ei i-au felicitat, în timp ce alții au explicat că burta Alexiei poate fi de la mâmcare. „Bravo vouă!” / „Nu este burtă de gravidă!” / „A mâncat mult”/ „În sfârșit! Felicitări!”, sunt câteva dintre comentariile care i-au asaltat pe cei doi îndrăgostiți.

alexia

Momentan nu știm dacă fiica Andreei Esca va avea un copil, dar știm că tânăra își dorește foarte mult să aibă un bebeluș cu Mario. Cei doi îndrăgostiți au planuri mari pentru viitor, iar în urmă cu câteva săptămâni, Alexia Eram a mărturisit că se gândește deja la o familie alături de iubitul ei. Iubita lui Mario Fresh este tare fericită de când și-a cumpărat primul apartament din venitul ei. „Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă”, a spus Alexia Eram, la podcastul lui Radu Țibulcă.

Mario Fresh nu vrea să se căsătorească cu Alexia Eram

Au existat multe speculații că Mario Fresh și Alexia Eram s-au despărțit, dar relația lor continuă să reziste. De mai bine de cinci ani, cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, dar Mario nu vrea să se căsătorească. În vârstă de 22 de ani, artistul nu se gândește să se însoare. În podcast-ul lui Marius Manole, Mario a vorbit despre relația pe care o are cu Andreea Esca. „Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză. Nu m-am apucat să învăț franceză”, a declarat Mario Fresh în emisiunea online a lui Marius Manole.

Alexia și Mario sunt împreună de când artistul avea 17 ani, iar ea 16. Relația lor a fost presărată cu obstacole, dar au reușit să treacă peste toate dificultățile care le-au pus iubirea în pericol. „M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut că o să fie o joacă la început. Alexia avea 16 ani, eu aveam 17ani. Poate s-au gândit că stă două săptămâni cu mine și gata. Ne înțelegem foarte bine”, spune artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: