Redactia.ro
Home » Monden » Andra, cadou de lux pentru Cătălin Măruță. Prezentatorul a împlinit 43 de ani

Andra, cadou de lux pentru Cătălin Măruță. Prezentatorul a împlinit 43 de ani

Cum au petrecut Andra și Măruță Anul Nou. Imagini de pe Instagram cu cele două vedete Pro TV

Andra, cadou de lux pentru Cătălin Măruță. Prezentatorul a împlinit, miercuri, 43 de ani și a avut parte de o zi de naștere memorabilă. Soția sa i-a făcut un cadou scump de care, cu siguranță, s-a bucurat. Nici copiii lui nu s-au lăsat mai prejos și i-au făcut o surpriză tatălui lor.

Andra, cadou de lux pentru Cătălin Măruță. Prezentatorul a împlinit 43 de ani

Andra, cadou de lux pentru Cătălin Măruță. Prezentatorul a avut parte de o zi de naștere memorabilă, după ce miercuri a împlinit 43 de ani. Soția, dar și cei doi copii ai lui au avut grijă să-l sărbătorească în cel mai frumos mod și i-au dăruit cadouri pe măsura iubirii pe care i-o poartă, informează cancan.ro.

Astfel, Cătălin Măruță a primit din partea Andrei o pereche de ochelari de soare cu căşti stereo. De altfel, nu a uitat să-i ureze nici un mesaj de la ”La mulți ani”, pe rețelele de socializare.

”La mulți ani, iubitul meu! Ador să sărbătoresc fiecare an cu tine! Recunosc, cel mai bun lucru din ultimul an a fost că am fost izolată acasă alături de el, iubirea vieții mele, și copiii noștri!, a scris Andra pe rețelele sociale.

Ceva teribil s-a întâmplat cu familia Măruță. Inclusiv copiii sunt implicați

”Va fi o zi normală, într-o perioadă anormală, în care voi fi şi la muncă, şi voi încerca, pe cât posibil, să ne şi distrăm, cu membrii familiei, cu prietenii şi cu colegii de serviciu. Aş spune că sărbătoarea mea a început mai devreme. Şi asta din pricina fetiţei mele, care de trei zile şuşoteşte cu David, fratele ei, despre faptul că nu mai are răbdare să-mi spună ”La mulți ani!. Va fi o zi normală, într-o perioadă anormală, în care voi fi şi la muncă, şi voi încerca, pe cât posibil, să ne şi distrăm, cu membrii familiei, cu prietenii şi cu colegii de serviciu”, a afirmat celebrul sărbătorit, pentru impact.ro.

David și Eva, supriză bine plănuită pentru tatăl lor

Măruță a mai dezvăluit pentru aceeași sursă că cei doi copii ai săi au tot șoșotit în ultima vreme despre cum să-l impresioneze pe tatăl lor de ziua lui. În ziua cu pricina, David și Eva i-au cântat lui Cătălin Măruță, iar Eva, mezina familiei, i-a dăruit o barcuță origami plină cu bomboane, pe lângă un desen cu palma ei și a fratelui său. Iar pentru a-i dovedi că ea este cel mai dulce cadou din viața sa, Eva a mâncat cadoul.

”Aş spune că anul acesta sărbătoarea mea a început cu mult mai devreme. Şi asta din pricina fetiţei mele, care de trei zile şuşoteşte cu David, fratele ei, despre faptul că nu mai are răbdare până la momentul oportun de a-mi spune în felul ei . Îl auzeam pe David temperând-o şi spunându-i ce va de genul . La care replica era mereu aceeaşi: . În cele din urmă, aseară au venit amândoi, şi-au făcut curaj şi după ce mi-au cântat , mi-au oferit şi cadoul ce însoţeşte asemenea clipe”, rememorează Cătălin, clipele emoționate din familie, pentru publicația citată.

Andra și Cătălin Măruță, căsnicie de 12 ani

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de 12 ani. În vara anului 2020 au celebrat această perioadă.

„De ce primesc felicitări astăzi? Pentru că acum fix 12 ani am spus „Da!’ la Starea Civilă și am început capitolul frumos din viața mea în calitate de soție. Vă urez tuturor sa fiți la fel de împliniți! Eu mă declar foarte norocoasă, sunt emoționată ca în prima zi de căsătorie”, a spus Andra, cu ocazia aniversării.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: