Redactia.ro
Home » Monden » Andra, mesaj emoționant pentru fani! Cum și-a petrecut artista prima zi a noului an

Andra, mesaj emoționant pentru fani! Cum și-a petrecut artista prima zi a noului an

GALERIE FOTO (6) Andra, mesaj emoționant pentru fani!

Andra, mesaj emoționant pentru fani! De-a lungul timpului, Andra a reușit să devină una dintre cele mai talentate și mai îndrăgite artiste din România, încântându-și fanii ori de câte ori își face apariția. În prima zi a noului an, artista a petrecut împreună cu familia sa, transmițându-le și un mesaj emoționant românilor!

Andra, mesaj emoționant pentru fani! Cum și-a petrecut artista prima zi a noului an

Andra, mesaj emoționant pentru fani! Andra este fără doar și poate una dintre cele mai bune voci din România, iar acest lucru a demonstrat-o de fiecare dată. Artista scoate piesă după piesă, iar acestea devin hit-uri într-un timp foarte scurt, iar fanii săi o susțin indiferente de situație. Când iese din lumina reflectoarelor, Andra merge acasă la soțul său și la cei doi copii, devenin soție și mamă. Cătălin și Andra Măruță sunt o familie model, fiind unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Andra, mesaj emoționant pentru fani!

În prima zi a noului an, Andra le-a arătat fanilor o fotografie de familie, fiind cel mai important lucru pentru ea. ”Ai mei”, a scris cântăreața în dreptul imaginii cu soțul ei, dar și cu fiica sa, Eva și băiețelul, David! Pentru a determina oamenii să aibă răbdarea în timpul pandemiei de coronavirus, vedeta a postat mai multe mesaje de-a lungul timpului, pentru fanii săi. Aceasta i-a îndemnat pe aceștia să respecte regulile impuse de autorități și să se protejeze, deoarece virusul este foarte periculos. În prima zi a noului an, Andra le-a făcut o urare pentru anul în care am trecut. În 2021, toți românii speră să avem un an mai bun și să revenim la normal cât mai curând.”Să îl primim pe 2021 cu optimism, cu zâmbete și entuziasm! Să ne aducă tot ce ne dorim! La mulți ani!”, a scris Andra pe Instagram!

Andra, fotografie de familie

Andra și Cătălin Măruță, împreună de 12 ani

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în 2008, iar de atunci cei doi trăiesc o viață frumoasă. Artista și prezentatorul tv au doi copii minunați, Eva și David. Cătălin susține că a fost impresionat de frumusețea și talentul Andrei, înainte să o cunoască personal, iar pe vremea când prezenta emisiunea de la TVR, acesta a invitat-o pe artistă, de care s-a îndrăgostit imediat. La acea vreme, Andra avea doar 19 ani, iar peste puțin timp, cei doi au devenit un cuplu.

Deși nu este totul perfect în căsnicia lor, Andra a declarat că există câteva secrete care stau la baza unei căsătorii fericite. Artista a spus că relația lor a fost la început una de prietenie, după care s-a transformat într-o poveste de dragoste frumoasă. “Eu și Cătălin ne-am apropiat și împrietenit treptat și fiecare experiență pe care am avut-o împreună îmi confirmă că avem în comun aceleași valori, principii, același fel de a fi. Asta m-a făcut să am mare încredere în el și să încep să îl iubesc”, a declarat artista.

Cătălin Măruță susține că vede în soția sa aceeași femeie pe care a cunoscut-o în urmă cu 14 ani, și că nimic nu s-a schimbat la ea.„În realitate, în toate cuplurile, în toate familiile există tensiuni. Ar fi ciudat să nu fie așa! Fiecare vine cu personalitatea lui, cu un bagaj de amintiri, de emoții, se acumulează și oboseală, și altele. Important este doar să fii empatic cu partenerul tău, să nu arunci cu vorbe grele la supărare, să gestionezi cu tact fiecare moment tensionat„, a mai spus Andra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: