Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, în rochie de mireasă! Cântăreața și-a șocat fanii

Andreea Bălan, în rochie de mireasă! Cântăreața și-a șocat fanii

GALERIE FOTO (2) Andreea Bălan, criticata de fani

Andreea Bălan și-a uimit fanii de pe Instagram, printr-o postare în care a apărut cu voal de mireasă pe cap. Mulți au crezut că s-a căsătorit în secret cu actualul ei partener, Tiberiu Argint. Însă, cântăreața a lămurit cum stau, de fapt, lucrurile.

Andreea Bălan, în rochie de mireasă! Cântăreața și-a șocat fanii

Andreea Bălan a stârnit curiozitatea fanilor, sâmbătă, pe Instagram, printr-o filmare în care apare cu un voal de mireasă pe cap. Artista părea destul de amuzată și le-a precizat despre ce este vorba, informează Spynews.

Mai exact, Andreea Bălan a spus că se află la filmările emisiunii ”Te cunosc de undeva”, acolo unde este jurat și pentru că este îmbrăcată într-o rochie albă, a profitat de context și și-a pus un voal de mireasă pe cap.

”Dragilor, astăzi sunt mireasă. În bocanci. De ce oare, veți afla în fiecare sâmbătă seară, la Te cunosc de undeva, la ora 8. Astăzi și mâine am filmări și sunt mireasă. Ce, mie îmi place să fiu mireasă de mai multe ori în viață, care este problema?”, a glumit Andreea Bălan pe Instagram.

Andreea Bălan a îmbrăcat o singură dată rochia de mireasă, atunci când s-a căsătorit cu George Burcea, alături de care are două fete.

Image result for george burcea nunta

Relația lor nu a durat, însă, iar acum ambii au parteneri diferiți. George Burcea este împreună cu Viviana Sposub, iar Andreea Bălan cu Tiberiu Argint.

Image result for george burcea si viviana sposub

Andreea Bălan se simte fericită alături de Tiberiu Argint

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt împreună de mai bine de jumătate de an, iar alături de el, cântăreața spune că se simte, în sfârșit, fericită.

Image result for andreea balan si tiberiu argint

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a declarat Andreea Bălan, într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: