Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Ibacka, schimbare radicală de look! Cum și-a vopsit vedeta părul?

Andreea Ibacka, schimbare radicală de look! Cum și-a vopsit vedeta părul?

Andreea Ibacka a făcut o transfomare spectaculoasă de look! Actrița și-a vopsit părul după cum a desenat-o fiica ei, ca pe o prințesă.

Andreea Ibacka, schimbare radicală de look

Andreea Ibacka este una dintre cele mai frumoase actrițe din România. Soția lui Cabral se bucură de un succes formidabil. Este mamă, soție, actriță, blogger și le poate face pe toate perfect, arătând la fel de bine ca întotdeauna.

Andreea Ibacka, schimbare radicală de look! Timpul nu și-a pus amprenta asupra ei, fiindcă Andreea arată la fel de tânără și frumoasă ca la 20 de ani, atunci când a debutat pentru prima oară în actorie. Și chiar dacă acum este o femeie puternică, se pare că încă are un suflet de copilăresc, iar fetița ei o ajută în acest sens.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

De curând, Andreea Ibacka i-a surprins pe fani după ce a apărut cu un nou look pe Instagram. Aceasta și-a vopsit părul roz, fiind inspirată de un desen realizat de fiica ei, Namiko, pe care o are împreună cu soțul ei Cabral. Andreea a luat decizia de a-și face părul roz, atunci când fetița a desenat-o ca pe o prințesă cu părul roz, scrie protv.ro.

“Namiko mi-a făcut o mega surpriză și m-a desenat prințesă. Una cu părul roz, fiindcă „roz e cea mai frumoasă culoare din univers”, nu-i așa? Ca să-i întorc surpriza, n-am stat prea mult pe gânduri și am trecut pe la salon pentru o schimbare de look”, a scris Andreea pe pagina sa de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Andreea Ibacka, schimbare radicală de look! Fanii Andreei au fost foarte surprinși și au reacționat imediat într-un număr foarte mare la postarea vedetei. Aceștia au lăsat comentarii la fotografia publicată de actriță: “Superbă, ca întotdeauna”, ”Frumoasă cu orice culoare la păr, așa sunt prințesele”, ”Ce frumoasă și sexy”, au fost doar câteva dintre reacții.

Povestea de dragoste dintre Andreea și Cabral

În perioada în care cei doi s-au cunoscut, Cabral era divorțat de prima sa soție, cu Luana Ibacka, cu care are o fetiță, Inoke, iar Andreea se confrunta cu prima sa relație mai importantă. Iubirea dintre cei doi a fost atât de mare, încât, în 2011 au luat decizia de a se căsători.  Într-un interviu, cei doi povesteau că au făcut inventarul celor opt ani de relație.

”200.000 de kilometri parcurși împreună, peste 300 de weekend-uri petrecute împreună, 844 de certuri şi tot cam atâtea împăcări, 3.000 de zile împreună, 14.500 de sms-uri”, au spus aceștia.

În decembrie 2018, la șapte ani de la nuntă, toți îi întreabau când vor face un copil. Ei bine, în urmă cu aproape un an, Cabral și Andreea au devenit părinți. Actrița a adus pe lume o fetiță, Namiko, care, așa cum spun părinții săi, dă ora exactă în casă și cam toată lumea se perindă prin jurul ei pentru a fi alături de ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: