Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, despre noul său proiect. Vedeta Tv are o nouă pasiune

Andreea Marin, despre noul său proiect. Vedeta Tv are o nouă pasiune

GALERIE FOTO (5) Andreea Marin, despre noul său proiect. (1)

Andreea Marin, despre noul său proiect. Andreea Marin s-a implicat recent într-un nou proiect. Prezentatoarea de la Tv a declarat că are o altă pasiune, diferită de cea pentru televiziune, menționând că are multe emoții. Despre ce este vorba?

Andreea Marin, despre noul său proiect. Vedeta Tv are o nouă pasiune

Andreea Marin, despre noul său proiect. Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare Tv din România. Vedeta colaborează cu TVR, unde prezintă emisiunea “Nu există nu se poate”, iar recent, diva le-a spus fanilor săi de pe rețelele de socializare că este implicată într-un nou proiect. Vedeta a spus că proiectul din televiziune a ajutat-o foarte mult să cunoască oameni frumoși, care împărtășesc aceleași pasiuni cu vedeta.

Andreea Marin a precizat că este implicată trup și suflet într-un proiect în care urmează să își formeze talentul către designul de interior. „Mai bine de un an a durat renovarea clădirii ce va deveni proiectul meu visat de o viață, Creative Hub Voice&Visibility (#ad) , unic în țară, abia aștept să fie gata, să-l lansăm și să vă povestesc. Cert e că acum ne apropiem de final, mult a fost puțin mai este! Mă apropii cu emoție de faza care îmbrățișează pasiunea mea: designul de interior. Iubesc formele și îmbinarea lor inedită, culorile, texturile, îmi place să le caut, să le ating, să le adulmec, să le simt, au suflet, energie și puterea de a aduce frumosul în viețile noastre„, a spus vedeta pe rețelele de socializare. Momentan, Andreea nu a povestit în detaliu despre ce este vorba, dar a povestit cu multă bucurie despre pasiunea sa pentru culori și texturi în amenajarea caselor.

Andreea Marin, pasionată de design interior

Totodată, vedeta a spus că s-a împrietenit cu talentata Anamaria Ștefan Georgescu, alături de care dorește să inițieze noul proiect. Mai mult, prezentatoarea Tv le-a mulțumit fanilor săi pentru faptul că împărtășesc sfaturi și idei cu ea în domeniul designe-ului. „Experiența emisiunii “Nu exista nu se poate” cu Andreea Marin (o puteți urmări de luni până joi pe TVR2 la ora 18 și, în reluare, la 23) mă ajută să descopăr oameni talentați, minunați și pricepuți în meseria lor. Așa am cunoscut-o pe Anamaria Stefan Georgescu și am hotărât că va fi omul potrivit alături de care să imaginez ceva minunat, când va veni vremea. Și iată ca a sosit! Voi reveni în curând cu alegerile mele alături de Sophia Romania și vom putea urmări împreună fazele amenajarii, căci știu deja că vă place subiectul, sunt multe de descoperit și de învățat. În acest an, am comunicat mult între noi pe această temă, m-ați și ajutat cu părerile voastre de multe ori, eu v-am adus puncte de inspirație la rândul meu, ne ajutăm reciproc, mulțumesc, dragii mei! #newproject #comingsoon #interiordesign #CreativeHubVoice&Visibility„, a fost mesajul Andreei Marin.

Andreea Marin, 46 de ani a debutat în televiziune în 1999, prezentând emisiunea de succes Surprize, surprize difuzată pe TVR 1. De asemeneam bruneta a fost jurat în emisiunea Uite cine dansează!, difuzată de postul de televiziune Pro TV, iar din 2020, este coproducătoare și realizatoare a emisiunii „Nu există nu se poate!”, difuzată de postul de televiziune TVR 2.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: