Redactia.ro
Home » Sport » Andy Roddick încinge spiritele! Pe cine vede ca urmaș al lui Federer

Andy Roddick încinge spiritele! Pe cine vede ca urmaș al lui Federer

Andy Roddick, roger federer, Australian Open,

Fostul lider mondial a făcut o declarație care sigur va stârni multe comentarii în mediul online și nu numai. Andy Roddick crede că Stefanos Tsistsipas ar putea deveni urmașul lui Roger Federer.

Fostul lider al circuitului mondial, Andy Roddick crede că jucătorul din Grecia are foarte multe calități și ar putea deveni la fel de bun ca Roger Federer. În acest moment, Stefanos Tsistsipas, în vârstă de 22 de ani este pe locul 6 în ATP. Grecul a câștigat cinci titluri și peste 12 milioane de dolari din tenis până acum.

„Stefanos Tsitsipas este unul dintre marile staruri ale circuitului, deja a învins de câteva ori jucători foarte valoroși. Este considerat un fel de urmaș al lui Federer pentru că are un stil apropiat de joc cu cel al elvețianului. Dar e timpul ca Tsitsipas să atace și câștigarea unui turneu de Grand Slam”, a spus Andy Roddick.

Fostul jucător de tenis este foarte activ pe rețelele de socializare, iar postările sale sunt urmărite de milioane de fani.
Andy Roddick, campion la US Open în 2003 a jucat cu Roger Federer de 24 de ori, elvețianul câștigând 21 de întâlniri.

Federer nu joacă la Australian Open

Pentru prima dată în 23 de ani, fostul lider mondial nu va juca la primul turneu de Grand Slam al anului. Elvețianul a declarat că nu este total refăcut după operația suferită la genunchi. Adevărul este însă altul. Perioada de carantină de 14 zile impusă de australieni i-a dat bătăi de cap. Roger Federer ar fi venit în Australia împreună cu soția sa și copiii. Aceștia ar fi trebuit să stea în carantină și nu ar fi putut părăsi camera 14 zile, lucru cu care soția jucătorului de tenis nu a fost de acord.

“ Am 39 de ani, 4 copii, 20 de Grand Slam-uri câștigate. Nu mai am dispoziția necesară să stau 5 săptămâni departe de familie”, i-a spus Federer, directorului turneului Australian, Andre Sa.

Federer a anunțat că obiectivele sale în 2021 sunt câștigarea turneului de la Wimbledon și medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: