Redactia.ro
Home » Sport » Andy Roddick, mesaj după scandalul din SUA

Andy Roddick, mesaj după scandalul din SUA

GALERIE FOTO (2) Andy Roddick, Andy Roddick scandal Donald Trump

America este zguduită de un scandal fără precedent. Susținătorii lui Donald Trump au luat cu asalt Capitoliul din Washington, dorind să împiedice validarea lui Joe Biden ca președinte al statului. Mai mulți sportivi au luat atitudine imediat.

Fostul jucător de tenis, Andy Roddick a răbufnit, după scandalul fără precedent din Statele Unite ale Americii. Fostul lider mondial a fost mereu un contestatar al lui Donald Trump.

„Deci electorii nu sunt de încredere, cei care au muncit la urne nu pot fi de încredere, mașinile de vot nu pot fi de încredere, presa nu poate fi de încredere, Bill Barr nu poate fi de încredere, tipul care a condus securitatea scrutinului nu poate fi de încredere, tribunalele nu pot fi de încredere, curțile de apel nu pot fi de încredere și Curtea Supremă nu poate fi de încredere”, a scris Andy Roddick.

Fostul jucător de tenis are peste 1,4 milioane de urmăritori pe Twitter.

Și Martina Navratilova a făcut mai multe postări legate de aceste incidente. În scandalul de la Capitoliu au murit 4 persoane.

Cine este Andy Roddick

Fostul mare jucător de tenis, retras din activitate are 38 de ani. A fost pe lider în clasamentul ATP, timp de 13 săptămâni consecutive, în anul 2003. În cariera sa a câștigat 32 de titluri la simplu și 4 la dublu. Deține un titlu de Grand Slam la U.S. Open și a jucat alte 4 finale, 3 la Wimbledon și una la U.S. Open. Pe toate le-a pierdut în fața elvețianului Roger Federer, devenit ulterior cel mai bun jucător din lume. În timpul carierei sale de jucător de tenis a adunat 20.640.030 dolari americani. Roddick s-a retras în urmă cu 9 ani, după ce a jucat la US Open. Anunțul făcut de jucător i-a șocat atunci pe jurnaliști.

“Am decis că acesta va fi ultimul meu turneu al carierei. Nu știu dacă sunt suficient de apt, din punct de vedere fizic, sau dacă mă mai pot dedica atât cât trebuie pentru a o lua de la capăt încă un an. De ce acum? Mereu am simțit că, atunci când va veni momentul, trebuie să mă retrag aici, la US Open. Am mulți prieteni și multe amintiri legate de acest loc. Mi-am zis că, atunci când voi ajunge la US Open, voi ști ce trebuie făcut. Iar când am jucat primul meci aici (turul 1, victorie cu Rhyne Williams în trei seturi, 6-3 6-4 6-4), am simțit că e decizia corectă. La fel am simțit și când am plecat ultima oară de pe terenul de la Wimbledon. Am simțit că nu va mai fi cazul să mă întorc pentru un alt turneu”, a spus copilul minune al tenisului american în 2012.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: