Redactia.ro
Home » Sport » Bianca Andreescu face bani chiar dacă nu joacă

Bianca Andreescu face bani chiar dacă nu joacă

Bianca Andreescu, sponsor, cat câștigă Bianca Andreescu

Jucătoarea de tenis a fost accidentată o perioadă destul de lungă. A revenit pe teren la Australian Open, iar acum urmează turneul de la Miami. Chiar dacă nu a jucat foarte mult Bianca Andreescu și-a mărit veniturile.

Bianca Andreescu a fost aleasă de celebra companie Cadillac, pentru a o reprezenta. Jucătoarea de tenis a și postat un filmuleț pe contul său de instagram în care își anunță fanii că a devenit imaginea companiei.

„Cred că orice este posibil”, este mesajul pe care l-a postat campioana din 2019 de la US Open.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bianca Vanessa🦋 (@biancaandreescu_)


Bianca Andreescu mai are contracte importante și cu alte companii cunoscute. Nike, Head, BMW, Rolex, Royale și Sleep Country.

Câți bani a adunat Bianca Andreescu în carieră

Jucătoarea de tenis care reprezintă Canada a adunat doar din tenis suma de $6.835.466. De asemenea, potrivit celor de la Forbes, Bianca Andreescu a adunat în 2020 doar din sponsorizări suma de 4 milioane de dolari.

Pentru Bianca, cel mai bun an a fost 2019. Atunci a câștigat 3 titluri WTA câștigate în carieră: Indian Wells, Toronto și US Open (toate în 2019).

Ce se întâmplă cu jucătoarea din Canada

Jurnaliștii canadieni sunt îngrijorați în privința viitorului jucătoarei. A ratat tot sezonul 2020 din cauza accidentărilor. A rămas încă în Top 10 pentru că a fost înghețat clasamentul. Nici în 2021 nu a început prea bine, după ce a fost eliminată în turul doi la Australian Open. Apoi a pierdut în semifinalele unui turneu de la Melbourne. S-a retras de la Adelaide și de la Doha.

„Chiar şi în 2019, când a avut acea ascensiune remarcabilă, disponibilitatea Biancăi a fost o întrebare constantă. O luăm de la capăt?“, au scris cei de la CBS.

Cea mai bună poziție atinsă în clasamentul WTA, de jucătoarea de tenis a fost locul 5 pe care l-a obținut pe 9 septembrie 2019.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: