Redactia.ro
Home » Știri » Călin Popescu Tăriceanu mai primește o lovitură în prag de alegeri

Călin Popescu Tăriceanu mai primește o lovitură în prag de alegeri

Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu primeşte o nouă lovitură. ALDE nu mai are voie să folosească numele și sigla pentru că nu mai face parte din familia ALDE internațional, susține deputatul Marian Cucșa, demisionat recent din partid.

ALDE România nu mai face parte din grupul european

Partidul european ALDE a trimis o înștiințare formaţiunii din România, acum trei luni, prin care interzice folosirea numelui și siglei partidului pentru că nu mai face parte din familia ALDE internațional.

„ALDE dispare sub privirile admirative ale conducerii… De 3 luni, ALDE Party a trimis o scrisoare către ALDE România prin care înștiințează că ALDE România nu mai are voie să folosească numele și siglă partidului pentru că nu mai face parte din familia ALDE internațional”, a scris Marian Cucșa pe pagina lui de Facebook.

Tăriceanu a ieșit de la guvernare: renunță la candidatura la prezidențiale și la șefia Senatului

Deputatul Marian Cucşa susține că liderul partidului a ascuns această notificare de membrii partidului şi nu a luat nicio măsură să remedieze situaţia. „De aici putem trage simplă concluzie că cei din conducere nu au avut și nu au nici cea mai mică intenție de a ține în viață partidul! 

Conform legii electorale, un partid politic poate candida la alegeri dacă sigla și denumirea partidului sunt în vigoare cu minim 6 luni înainte de data alegerilor!

Astfel, ALDE fiind în prezent într-o alianță electorală cu Ponta, schimbarea denumirii și siglei, ar afecta candidatură la prezidențiale!”, a mai scris acesta.

El susține că organizarea unui congres după alegerile prezidențiale, pentru schimbarea denumirii partidului, este prea târzie.potrivit Antena3. Singură variantă va fi ca toți cei care vor să candideze la alegerile locale, să o facă din partea Pro România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: