Redactia.ro
Home » Sport » Campioana CFR Cluj, doar remiză cu Sepsi

Campioana CFR Cluj, doar remiză cu Sepsi

Dan Petrescu, demisie, Kayserispor, Turcia

„E o perioadă mai nefastă pentru noi, a spus Dan Petrescu, după ce echipa sa a reușit doar o remiză, 0-0 cu Sepsi.

Pentru prima dată, Sepsi a reușit să plece din Gruia fără să piardă.

„E o perioadă mai nefastă pentru noi, mai ales la penalty-uri. N-am ce să le reproșez jucătorilor, unii au jucat la trei zile după meciul cu Dinamo Zagreb. Alții nu mai jucaseră până acum, au intrat mai greu, dar am întâlnit un adversar foarte bun „, a declarat uluităr de calm Dan Petrescu, după meci .

Clujenii au avut ocazii uriașe, dar nu au reușit să înscrie. Deac nu a trecut se pare de meciul din Liga Campionilor cu Dinamo Zagreb și a ratat din nou un penalty. În minutul 89, Cestor a înscris, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

„Bălgrădean nu a avut ce să apere. Noi am avut cinci ocazii clare, plus penalty. Când e 0-0, eu nu mă supăr pe nimeni. I-am felicitat pe băieți. Eu mă supăr când nu e atitudine, dar e clar că toți am vrut să câștigăm. S-a întâmplat să nu intre mingea în poartă. Am ratat și eu din 2 metri, ce să le zic? „, a declarat Dan Petrescu, după meciul cu Sepsi.

Luni, CFR își află adversara din Europa League

CFR Cluj a fost eliminată din Liga Campionilor, după un meci pierdut dramatic în fața celor de la Dinamo Zagreb. Luni va avea loc tragerea la sorți pentru turul trei preliminar al Europa League, acolo unde vor juca acum clujenii.

„Nu știu, clubul ăsta, sincer, pentru mine, e incredibil ce trageri la sorți poate avea. Este inuman! Sunt convins că vom juca în deplasare și că va fi o deplasare de 200 de ore. Eu sunt convins de asta. O să vedeți! Numai noi avem norocul ăsta. Ce putem face? Asta este”, a spus Petrescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: