Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu a dat lovitura! Creatorul de modă va colabora cu Kim Kardashian

Cătălin Botezatu a dat lovitura! Creatorul de modă va colabora cu Kim Kardashian

Cătălin Botezatu a dat lovitura!

Cătălin Botezatu a dat lovitura! Designerul de modă a reușit să surprindă, din nou! Vedeta a dezvăluit că va colabora cu celebra Kim Kardashian. Ce pregătește Cătălin Botezatu alături de una dintre cele mai cunoscute vedete din lume?

Cătălin Botezatu a dat lovitura! Creatorul de modă va colabora cu Kim Kardashian

Cătălin Botezat! Se știe deja că designerul este extrem de pasionat de munca sa, iar acest lucru l-a ajutat să cunoască persoane foarte influente. Cătălin Botezatu se poate declara un bărbat împlinit, din punct de vedere profesional. Acesta a strâns o adevărată avere în ultimii ani, dar preferă să nu se etaleze cu luxul său. De toate acestea are parte acum pentru că a muncit din greu.

Chiar dacă acum s-ar putea retrage într-un loc relaxant și să trăiască foarte bine, Botezatu continuă să muncească. Recent, vedeta a anunțat că va colabora cu nimeni alta decât Kim Kardashian. Creatorul de modă a participat la un eveniment în urma căruia s-a întâlnit pe cei care fac parte din echipa șatenei. Impresionându-i cu cariera sa, Botezatu spune că în viitorul apropiat va exista o colaborare cu celebra Kardashian. ”I-am cunoscut, foarte important, pe cei din echipa lui Kim Kardashian, care sunt armeni pentru că și Kim Kardashian este armeancă. Voi începe o colaborare cu ei. Au fost foarte impresionați de cariera mea, de evoluția mea și probabil că în viitor veți vedea lucruri făcute în comun cu Kim Kardashian și echipa acesteia”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Cum se simte Cătălin Botezatu

În ultima perioadă, Cătălin Botezatu s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. Acesta a spus că acum se simte foarte bine și că are un secret care îi ajută organismul în cele mai grele perioade. ”Contrar tuturor aparențelor, mă simt foarte bine. Dar din când în când mai mergi la spital pentru a face o perfuzie, un ”molotov” de vitamine ca să reziste organismul mai mult”, a mai adăugat designer-ul.

Cătălin Botezatu a fost unul dintre cele 3 persoane, alese din întreaga lume, care să practice un stagiu de pregătire alături de celebrul Gianni Versace. Acesta a spus că a învățat foarte mult și a însemnat o oportunitate specială. Conform acestuia, Versace a avut un impact mare asupra vieții lui, motiv pentru care îi este recunoscător brandu-ului său. „Efectiv am de la pahare, lenjerie, scrumieră, tot. Am și alte brand-uri, dar am rămas de pe vremea aia. Și-a pus amprenta pe mine foarte puternic acest creator pentru că puțini pot fi numiți „creatori”. Am fost elevul lui, am avut șansa să îl cunosc, să învăț de la el multe lucruri, să fac stagiul în Milano, să merg la el la ședințe foto. Celor 3 studenți ai lui le-a oferit șansa să rămână acolo, dar eu, mândru, am zis nu, mă întorc acasă.”, a spus Cătălin Botezatu.

Ajuns în România, Botezatu a făcut tot a știut pentru a aduce statul român în atenția industriei internaționale. Designerul a recunoscut că și-a sacrificat viața personală pentru a rămâne atâția ani în atenția tuturor. „Și-a sacrificat viața. Am înțeles că nu le poți avea pe toate. Nu am vrut să fiu celebru, am vrut să fac lucruri de calitate. Sunt un patriot prin excelență și atunci am vrut să demonstrez că și românii sunt tari. Ce văd oamenii este frumos, dar ce este în spatele acestui job se ascunde o muncă fomidabilă de muncă, stres, nopți nedormite. Nu sunt fericit acum.”, a mai spus Cătălin Botezatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: