Redactia.ro
Home » Monden » Ce a ajuns să facă azi Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018

Ce a ajuns să facă azi Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018

GALERIE FOTO (3) Ce a ajuns să facă azi Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018

Ce a ajuns să facă azi Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018. Se pare că tânărul este pe o pantă ascenedentă a carierei în ultima perioadă.

Ce a ajuns să facă azi Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018

Ce a ajuns să facă azi Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018. Tânărul a dezvăluit că participarea și câștigarea show-ului de muzică de la Pro TV l-a ajutat în cariera sa de artist, însă premiul pe care l-a câștigat a preferat să-l cheltuie, în mare parte, în acțiuni caritabile. În prezent, artistul își dorește să cucerească un loc însemnat în muzica românească, așa că face tot posibilul pentru asta.

În urmă cu un an, Bogdan Ioan a lansat primul single din carieră, ”Tu”. Cu această ocazie, pentru a-și promova melodia, acesta a făcut un tur de forță în mai multe emisiuni tv, atât la ProTv, televiziunea care practic l-a lansat, cât și la Antena 1 și Antena Stars.

”În clip mi-am pus în valoare și talentul la dans. Eu am făcut dans sportiv, dar am cam uitat ce am făcut. Și pentru că lumea m-a catalogat ca fiind cel care dansează în stilul Michael Jackson, am vrut să ies din zona asta și să arăt cu totul altceva”, a spus câștigătorul Vocea României la Neatza cu Răzvan și Dani.

Bogdan Ioan a câștigat Vocea României în 2018, aducând pentru a treia oară victoria în echipa lui Smiley. Tânărul are 31 ani și este din Constanța. Înainte de Vocea României, tânărul a studiat Arhitectura la Iași, iar până la 17 ani a făcut dans sportiv de performanță. A renunțat la dans, deși era printre cei mai buni din țară, la sfatul tatălui său, care lucrează în domeniul construcțiilor.

„Sunt foarte fericit. Mă bucur că oamenii au crezut în mine, le datorez totul și le promit că mă voi apuca serios de studiu. Vreau să fiu din ce în ce mai bun, îmi doresc să am piesele mele și să ne întâlnim în concerte live, să fim mai aproape. E ceva extraordinar pentru mine, vă mulțumesc din suflet”, spunea Bogdan imediat după ce a aflat că a câștigat marele trofeu.

Ce a făcut Bogdan Ioan, învingătorul de la Vocea României, cu premiul de 100 000 de euro

Bogdan Ioan a fost supranumit „Michael Jackson” de România imediat după prima lui prestație la showul televizat pe care am putut să o vedem în toamna anului trecut. Acesta a reușit în doar câteva secunde să-i facă pe toți cei patru jurați să-și întoarcă scaunele pentru că asemănarea dintre vocea lui și cea a fostului star pop era imposibil de ignorat.

Apoi, pentru că acesta a demonstrat și în restul edițiilor care au urmat că este un talent înnăscut, dar și un om foarte muncitor, s-a clasat pe primul loc în urma votului publicului. La prima vedere, o sută de mii de euro sunt bani care te pot vrăji și îndemna să îi cheltui nesăbuit, însă Bogdan Ioan este un om cumpătat și nu s-a lăsat dus de val.

Acesta s-a bucurat în primul rând de faptul că a primit multă recunoaștere din foarte multe țări, de la sute sau chiar de la mii de oameni. Apoi tânărul s-a mai implicat și în diverse acțiuni de caritate, dar alege să nu vorbească despre ele pentru că este și o fire mai modestă.

“Mi-am luat premiul de 100.000 de euro, dar n-am avut timp de nimic, am participat la niste acţiuni caritabile, dar nu vreau sa discut despre asta…. Am investit o mică parte din premiul câştigat, mi-am cumpărat scule pentru studio, niste microfoane. Investesc în mine, în ore de canto. Am început să avem concerte, evenimente în club şi mă bucur că oamenii vin să mă vadă, să mă asculte cântând şi să mă vadă dansând”, a declarat acesta după finala concursului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: