Redactia.ro
Home » Știri » Ce avere a strâns Draga Olteanu Matei în cei peste 55 de ani de carieră. Cine va moșteni averea actriței

Ce avere a strâns Draga Olteanu Matei în cei peste 55 de ani de carieră. Cine va moșteni averea actriței

Ce avere a strâns Draga Olteanu Matei

Îndrăgita actriță Draga Olteanu Matei s-a stins din viață pe 18 noiembrie 2020, lăsând în urma ei o durere imensă. Apropiații și fanii au rămas cu un gol imens în suflet, după ce marea actriță a plecat dintre noi. Cu toate că aceasta și-a dedicat mai bine de 55 de ani din viață carierei, Draga Olteanu Matei nu avea o avere considerabilă. Testamentul actriței cuprinde multe obiecte artistice, iar o garsonieră în Capitală este tot ce a lăsat marea actriță.

Câți bani a reușit să strângă Draga Olteanu Matei în cei peste 55 de ani de carieră. Cine va moșteni averea actriței

Scena cinematografiei românești este din ce în ce mai săracă după ce îndrăgita și talentata actriță Draga Olteanu Matei s-a stins la vârsta de 87 de ani. Actrița a murit pe 18 septembrie, pe patul de spital la “Sf Spiridon” din Iaşi. Colegii, apropiații și fanii acesteia au rămas îndurerați după ce au aflat de moartea artistei. În urma ei, Draga Olteanu Matei le-a lăsat oamenilor iubirea ei pentru teatru și cinematografie. În ceea ce privește lucrurile materiale, actrița a lăsat o garsonieră în București, o casă în Piatra Neamț, o colecție de costume populare și blănuri și bijuterii. Marea Doamnă a teatrului românesc, a fost genul de persoană care a iubit să călătorească și și-a cheltuit toți banii pentru a trăi așa cum a visat. Cei care vor moșteni bunurile actriței vor fi cei doi nepoți ai ei, care au avut grijă de ea până la sfârșit.

Draga Olteanu Matei a fost internată săptămâna trecută la terapie intensivă la Clinica de Gastroenterologie și Hepatologie a Spitalului “Sf Spiridon” din Iaşi, după ce a suferit o hemoragie digestivă superioară. Medicii au făcut eforturi timp de trei zile pentru a o salva, dar în dimineața de 18 noiembrie, corpul actriței a cedat.

Draga Olteanu Matei își dorea să ecranizeze un film

Înainte de a părăsi această lume, Draga Olteanu Matei a spus că își dorește un singur lucru înainte de a muri, acela de a ecraniza un film. Din nefericire, actrița nu a mai apucat să-și îndeplinească dorința. ”Am un sertar plin cu scenarii de film şi un miniserial TV pe care vreau să-l transform într-un film. Poate mă ajută Dumnezeu să îl fac înainte să mă duc, că nu cred că o mai duc mult. «Regina Lear» e o piesă scrisă de umoristul Cornel Udrea, de la Cluj, şi eu am ecranizat-o cu acordul lui, iar filmul se va numi Sofronia”, declara Draga Olteanu Matei.

Actrița a vorbit la Europa Fm, în emisiunea lui Iorgu Ianuși și a spus că lumea a început să-și facă rău, iar momentul în care bucureștenii au început să distrugă Capitala a fost în perioada în care un băiat de patru ani a fost ucis de câini. ”Noi între noi ne facem rău”, era concluzia tristă trasă atunci de actrița Draga Olteanu Matei. Persoanele care au iubit-o și au admirat-o pe marea actriță, își pot lua rămas bun de la actriță la Cinematograful „Mon Amour” din Piatra Neamț. Acolo a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței. Draga Olteanu Matei va fi înmormântată duminică, cu onoruri militare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: