Redactia.ro
Home » Știri » Ce avere are Diana Șocoacă! Este cel mai bogat lider de la AUR

Ce avere are Diana Șocoacă! Este cel mai bogat lider de la AUR

Ce avere are Diana Șocoacă! Este cel mai bogat lider de la AUR

Diana Șoșoacă este noul Senator de la Iași, din partidul AUR. Deși oamenii o știu după scandalurile în care a fost implicată, puțini știu însă ce avere are avocata. 

Ce avere are Diana Șocoacă

Avocata Diana Șoșoacă este noul Senator de la Iași, din partidul AUR. Aceasta s-a făcut cunoscută prin critici dure și mesaje naționaliste. A ieșit din anonimat odată cu declanșarea pandemiei, mai ales după momentul Iași, cu ocazia  pelerinajului de Sf. Parascheva și, ulterior, momentul Constanța.

Ce avere are Diana Șoșoacă. Conform declarațiilor sale de avere, Diana Șoșoacă ar deține patru terenuri. Unul, care este un teren agricol de aproximativ 22.500 de metri pătrați, și alte alte trei terenuri intravilane. Primul în Dâmbovița, de 2.170 de metri pătrați, și alte două în Căciulata, județul Vălcea, 1.315, respectiv 60 de metri pătrați, scrie playtech.ro.

Din aceeași declarație mai reiese că are doua apartamente și o casă de vacanță, o mașină, și obiecte de artă. Valoarea obietelor de artă, declarată, ar fi de 5.000 de euro. Potrivit documentului, avocata mai deține și câteva active financiare, sub formă de conturi curente, depozite bancare sau fonduri de investiții. Valoarea totală a acestor active se ridică la suma de 47.600 de lei, respectiv 21.000 de euro. Anual, câștigă undeva în jurul sumei de 250.000 de lei ca avocat.

Cine este Diana Șoșoacă

Ce avere are Diana Șoșoacă. Diana Șoșoacă și-a câștigat notorietatea și tracțiune electorală în special de pe urma pandemiei de COVID-19. Aceasta a fost implicată în mai multe scandaluri create din cauza restricțiilor impuse de pandemie și s-a făcut plăcută în mare parte de creștini. Unul dintre momentele de debut al vieții sale politice a fost atunci când a ținut un discurs, în luna octombrie la Iași, după ce autoritățile au luat decizia impunerii de restricții cu prilejul pelerinajului de la Sfânta Parascheva. Reacția ei a fost savurată de internauți, care s-au împărțit atunci în două tabere, cei care o susțin pe Diana Șoșoacă și cei care nu.

„Cine e Iohannis, să ne spună nouă, poporul pe care și-a clădit puterea, să nu mergem la Iași, la Sfânta Paraschiva? I-am spus lui Orban: Arestează-mă, bă! Că nu mă oprești tu pe mine!”, a declarat la vremea aceea Diana Șoșoacă.

Scandalul de Sfânta Parascheva nu este singurul care a făcut populația să se întrebe cine este Diana Șoșoacă. Avocata s-a făcut cunoscută pentru certuri cu oamenii legii și mahalagisme. Este una dintre susținătorii ”mănifestarilor credințelor religioase”, fără a respecta distanțarea și, de asemenea, nu a fost văzută niciodată purtând mască. Unul dintre spectacolele celebre este cel făcut la Spitalul Mobil Leșcani, unde l-a hărțuit pe ministrul Sănătății.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: