Redactia.ro
Home » Monden » Ce burtică proeminentă are Vulpița! A intrat deja în al doilea trimestru de sarcină

Ce burtică proeminentă are Vulpița! A intrat deja în al doilea trimestru de sarcină

GALERIE FOTO (2) Ce burtică proeminentă are Vulpița!

Ce burtică proeminentă are Vulpița! Veronica și Viorel Stegaru vor deveni părinți pentru a doua oară. Vulpița se află deja în al doilea trimestru de sarcină, iar burtica de graviduță crește pe zi ce trece. În primăvara anului viitor, vedeta de la Acces Direct urmează să aducă pe lume o băiat.

Ce burtică proeminentă are Vulpița! A intrat deja în al doilea trimestru de sarcină

Ce burtică proeminentă are Vulpița! Veronica Stegaru este însărcinată cu cel de-al doilea copil, fiind însărcinată în trei luni de sarcină. Vedeta de la Acces Direct este mândră că va deveni din nou mămică pentru a doua oară, iar burtica sa crește pe zi ce trece. Ce burtică proeminentă are Vulpița! Soțul său, Viorel Stegaru este în culmea fericirii, după ce a aflat că va fi tată de băiat. Cei doi soți au revenit în platoul Acces Direct, după ce au luat o pauză de câteva săptămâni, întorcându-se în Blăgești, acolo unde locuiau împreună cu părinții lui Viorel. Ulterior, aceștia s-au întors în București, după ce s-au certat din nou cu socrii ei. Mai mult, Veronica a acuzat-o pe soacra sa că a îndemnat-o să facă avort. Acum, cei doi așteaptă cu nerăbdare să vină pe lume cel de-al doilea copil, iar ultima imagine postată de Vulpița pe rețelele de socializare este surprinzătoare.

Soția lui Viorel apare îmbrăcată într-un costum argintiu cu alb, care îi scoate în evidenți burtica de gravidă. La scurt timp, vedeta emisiunii „Acces Direct” a strâns mii de like-uri și sute de comentarii. După ce au anunțat în direct că vor deveni părinți, Viorel și Viorica au publicat informația pe rețelele de socializare. „DA! Sunt însărcinată și suntem foarte fericiți. Mulțumim tuturor pentru mesaje!”, a scris Vulpița Veronica în dreptul pozei de pe Instagram.

În prezent, Vulpița și Viorel Stegaru au mai primit o veste bună, după ce au primit o casă la Focșanei, Buzău. Cei doi vor să-și facă o gospodărie normală și să-și caute de muncă în zonă. Mai mult, vecinii i-au primit cu mare bucurie și au avut grijă să nu le lipsească nimic.

Veronica Stegaru este insarcinata

Care este povestea Vulpiței de la „Acces Direct”

Vulpița și Viorel au reușit să depășească succesul multor artiști de la noi din țară. În urmă cu nouă luni, Veronica și Viorel Stegaru au apărut pentru prima dată la Acces Direct. Cei doi nu aveau habar că vor deveni cei mai cunoscute personaje din România. Deși a apărut în fața telespectatorilor ca o femeie timidă, pasiunea pentru manele și pentru alți bărbați a ieșit la iveală. La început, telenovela celor doi a devenit virală și le-a adus un succes imens acestora. După ce s-a lansat în muzică, Vulpița a reușit să câștige mai mulți fani, care s-a bucurat pentru succesul celor doi.

Cu toate că a fost înșelat de soția sa, Viorel a iertat-o pe Vulpița, fiindu-i alături în războiul cu părinții lui. Mai mult, bărbatul a renunțat la părinții săi, pentru a avea un trai alături de VeronicaL. Fiica celor doi este în continuare crescută de bunicii săi, dar Veronica și Viorel au promis că vor merge să o ia la Buzău, pentru a locui alături de ei și frățiorul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: