Redactia.ro
Home » Monden » Ce face și cum arată acum Monica Lewinsky, amanta lui Bill Clinton, președintele SUA. FOTO

Ce face și cum arată acum Monica Lewinsky, amanta lui Bill Clinton, președintele SUA. FOTO

GALERIE FOTO (8) Ce face și cum arată acum Monica Lewinsky, amanta lui Bill Clinton, președintele SUA. FOTO

Au trecut mai bine de 20 de ani de la scandalul sexual în care a fost vizat președintele Bill Clinton. Iată ce face acum și cum mai arată Monica Lewinsky, amanta politicianului american. 

Ce face și cum arată acum Monica Lewinsky

În 1998, la Casa Albă, izbucnea cel mai mare scandal sexual, care avea să-l facă pe președintele Bill Clinton să-și piardă complet credibilitatea. Idila dintre el și Monica Lewinsky, stagiara de la Casa Albă, nu a fost nici acum uitată, însă iată că, în lumina mișcării #MeToo, Monica se crede o victimă a abuzului de putere.

”Aș putea să mă dezbrac și să încep… Sper să ne întalnim și sper că vei face tot ce îmi doresc, așa cum ți-am spus”, este doar o parte a unui dialog mai mult decât incriminator, înregistrat pe o casetă ce, la vremea respectivă, a ajuns pe mâinile jurnaliștilor de la National Enquirer, nu lasă loc de îndoială cu privire la relația dintre Monica Lewinsky și Bill Clinton, care a fost, fără doar și poate, una consimțită.

Ce face și cum arată acum Monica Lewinsky, amanta lui Bill Clinton, președintele SUA. FOTO

Au trecut mai bine de 20 de ani de la aceste evenimente, iar fosta stagiară de la Casa Albă s-a decis să rupă tăcerea și a vorbit despre asta într-un interviu pentru Vanity Fair. Monica Lewinsky, acum în vârstă de 40 de ani, a declarat că, deși a fost o relație liber consimțită între doi adulți, aceasta regretă ce s-a întâmplat între ea și președintele Americii.

”Acum, la vârsta de 44 de ani, încep să încep să analizez implicațiile diferențelor de putere care erau atât de mari între un președinte și un intern al Casei Albe. A fost șeful meu, a fost cel mai puternic om de pe planetă. Avea cu 27 de ani mai mult decât mine și suficientă experiență de viață pentru a ști mai bine. Acum văd cât de problematic a fost faptul că am ajuns într-un punct în care s-a pus problema consimțământului”, a declarat Monica Lewinsky.

Ce face și cum arată acum Monica Lewinsky, amanta lui Bill Clinton, președintele SUA. FOTO

Monica a recunoscut însă că această aventură i-a creat numai probleme. Mai mult, fosta stagiară de la Casa Albă a concluzionat că, de fapt, a fost o victimă a fostului său șef.

”Sigur, şeful meu a profitat de mine, dar întotdeauna o să rămân fermă în această privinţă – a fost o relaţie consensuală. Orice «abuz» a venit ulterior, când am fost făcută ţap ispăşitor, cu scopul de a-şi proteja poziţia sa puternică”, a declarat Lewinsky.

Bill Clinton a recunoscut că a avut relații intime cu Monica Lewinsky, de nevoie

Cartea, ”A Convenient Death: The Mysterious Demise of Jeffrey Epstein”, semnată de jurnaliștii Alana Goodman și Daniel Halper conține o serie de informații scandaloase despre diverse personaje influente din viața politică americană.

Astfel, Jeffrey Epstein susținea că Bill Clinton i-ar fi spus că s-a culcat cu Monica Lewinsky doar pentru că ”era singura fată din Casa Albă”, în timpul mandatului său de președinte, în 1995.

Ce face și cum arată acum Monica Lewinsky, amanta lui Bill Clinton, președintele SUA. FOTO

Milionar și filantrop american, condamnat pentru pedofilie, Epstein ar fi primit această informație de la Clinton în timpul unei călătorii în Africa, din 2002, când cei doi au zburat cu avionul privat al lui Epstein, alături de Kevin Spacey și Chris Tucker.

Epstein era ”fascinat” de scandalul Lewinsky pentru că, aceasta credea că Monica era ”prea urâtă ca să te culci cu ea”, se specifică în noua carte. Când Clinton i-a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a întreținut relații sexuale, Epstein și-a sunat un prieten, chiar în timpul călătoriei, și s-a lăudat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: