Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de Romeo Fantastik. Cum arată acum manelistul

Ce s-a ales de Romeo Fantastik. Cum arată acum manelistul

GALERIE FOTO (6) Ce s-a ales de Romeo Fantastik.

Ce s-a ales de Romeo Fantastik. Manelistul a lipsit cinci ani din lumina reflectoarelor, dar acum Romeo Fantastik s-a reîntors în fața publicului. Manelistul a vorbit într-o emisiunea despre perioada în care a lipsit și care au fost motivele pentru care a ales să stea departe de atenția tuturor.

Ce s-a ales de Romeo Fantastik. Cum arată acum manelistul

Ce s-a ales de Romeo Fantastik. În urmă cu 10 ani, Romeo Fantastik era unul dintre cei mai ascultați maneliști din România, piesele sale având un succes real. Ei bine, acesta a dispărut din lumina reflectoare de cinci ani, iar acum a revenit în forță pe micile ecrane. Invitat la Antena Stars, Romeo Fantastik a vorbit despre principalele motive care l-au ținut departe de lumina reflectoarelor. Romeo a declarat că a avut o problemă în familia, tatăl său decedând. Acesta a ales să locuiască în Eleveția, unde activează în domeniul muzical într-un club, iar înainte de a se stabili în Alpi, manelistul a locuit în mai multe state din Europa. „După ce am avut o problemă în familie, a trebuit să pun stop. E vorba de tata, s-a dus, așa că am plecat în toată Europa, la un fel de revenire. Am trăit cam peste tot și am rămas în Eleveția. Locuiesc prin Alpi, e foarte mișto, am și job acolo. Cânt la un club de noapte, numai la fete„, a declarat Romeo Fantastik.

Totodată, reamintindu-i faptul că a fost declarat, la un moment dat, „Regele sexului”, Romeo Fantastik a declarat că nu mai știe numărul femeilor pe care le-a avut. „Esența vieții din punctul meu de vedere este să te distrezi în fiecare zi. (…) Fetele săreau pe mine, îmi făceau ochi dulci. Am fost foarte selectiv în ceea ce privește femeile.Nu am avut niciodată legătură cu dansatoarele din jurul meu. La un moment dat aveam 26 personale. (…) Nu mai țin minte câte femei am avut.Au fost multe. 100 are un om normal, nu eu (…) Am avut serate exagerat de nebune, de erotism de n-ați văzut. Nu pot să vă povestesc la ora asta”, a mărturisit manelistul.

Romeo Fantastik, „idolul femeilor”

De-a lungul anilor, Romeo s-a autoproclamat „Regele sexului”, după ce a stârnit numeroase controverse atât prin prisma melodiile pe care le landa, cât și prin stilul vestimentar pe care îl adoptă. În 2014, Romeo Fantastik a povestit de ce s-a autoproclamat „Regele sexului”. Manelistul a declarat că a avut multe relații intime cu multe femei. „Asta mi se trage dintr-o întâmplare reală. Eram în Spania la o cântare și o fată a dorit să vadă ea ce și cum e cu mine, așa că la un pariu cu cineva că ea în 5 minute mă extermină. Oricum, se vorbea pe tema asta «CUM O FI ROMEO LA PAT?». În fine, n-am știut de nimic și m-am dus la ea și am petrecut vreo trei ore timp în care am făcut-o de comandă, s-a îndrăgostit de mine, a avut șase orgasme, detalii pe care nu cred că vrei să le știi”, declara acesta în trecut.