Redactia.ro
Home » Monden » Ce se va întâmpla cu emisiunea lui Cătălin Măruță. Confirmat cu COVID19, prezentatorul Tv a făcut anunțul!

Ce se va întâmpla cu emisiunea lui Cătălin Măruță. Confirmat cu COVID19, prezentatorul Tv a făcut anunțul!

Ce se va întâmpla cu emisiunea lui Cătălin Măruță.

Ce se va întâmpla cu emisiunea lui Cătălin Măruță. Andra și Cătălin Măruță au fost confirmați cu noul coronavirus, iar acum toată lumea se întreabă ce se va întâmpla cu emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV. Prezentatorul Tv și-a liniștit fanii, făcând un anunț referitor la proiectul său.

Ce se va întâmpla cu emisiunea lui Cătălin Măruță. Confirmat cu COVID19, prezentatorul Tv a făcut anunțul!

Ce se va întâmpla cu emisiunea lui Cătălin Măruță. În cursul zilei de sâmbătă, Andra și Cătălin Măruță au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, fiind nevoiți să stea 14 zile în carantină. Cei doi soți nu s-au izolat singuri, ci împreună cu cei doi copii ai lor, Eva și David. Important este faptul că cei patru se simt foarte bine și nu au simptome specifice noului coronavirusului. Cu toate astea, multă lume s-a întrebat ce se va întâmpla cu emisiunea prezentatorului de la PRO TV.

Dar Cătălin le-a mărturisit telespectatorilor săi că emisiunea va fi difuzată în continuare. ”Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e.Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe.Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a scris prezentatorul tv.

Recent, Măruță a postat pe rețelele de socializare că luni se vor revedea la TV, numai că de această dată, soțul Andrei va prezenta de acasă. „Ne vedem deci ca de obicei, luni, în direct de la 15:00! Transmit de acasă cu multă energie, așa cum v-am obișnuit!”.

Andra și Cătălin Măruță vor sta 14 zile în carantină

În urmă cu câteva zile, Andra și Cătălin Măruță au fost surprinși în timp ce se relaxa alături de cei doi copii, luând masa în oraș. La ieșirea din restaurant, cei doi au fost nevoiți să facă poze cu fanii care i-au rugat să le dea autografe, dar Măruță nu a mai avut timp să-și pună masca de protecție. Cu toate astea, de-a lungul timpului, atât Andra, cât și Măruță, au fost foarte prudenți și au respectat măsurile impuse de autorități din cauza coronavirusului. Cei doi și-au îndemnat fanii să respecte toate măsurile pentru a nu se infecta cu noul coronavirus.

Andra și Cătălin Măruță sunt de 12 ani împreună și au doi copii absolut minunați, David și Eva. Cei doi au trecut peste toate probleme sprijinidu-se unul pe celălalt. Chiar dacă nu a fost dragoste la prima vedere, Cătălin Măruță a reușit să o cucerească pe Andra cu farmecul său. Astfel, cei doi s-au căsătorit în vara anului 2008, iar tot în același an au făcut și cununia civilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: