Redactia.ro
Home » Monden » Ce sumă de bani cerea Monica Gabor pentru o noapte de amor. Cât trebuia să scoată din buzunar pretendenții acesteia

Ce sumă de bani cerea Monica Gabor pentru o noapte de amor. Cât trebuia să scoată din buzunar pretendenții acesteia

GALERIE FOTO (6) Ce sumă de bani cerea Monica Gabor pentru o noapte de amor

Ce sumă de bani cerea Monica Gabor pentru o noapte de amor. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a fost în centrul multor controverse de-a lungul timpului și cu siguranță și-a dorit să uite de perioada în care a ales să facă prostituția. Cea care a povestit despre acele momente a fost fosta sa colegă, Crina.

Ce sumă de bani cerea Monica Gabor pentru o noapte de amor. Cât trebuia să scoată din buzunar pretendenții acesteia

Monica Gabor a fost, la un moment dat, una dintre cele mai mediatizate tinere din România, după ce a ales să se căsătorească cu fostul afacerist, Irinel Columbeanu, care era aproape de vârsta tatălui său. Evident, presa a aflat multe lucruri despre viața acesteia, inclusiv faptul că a făcut prostituție. Potrivit Cancan.ro, Monica Gabor avea 16 ani când a ales să facă prostituție și una dintre fostele sale colege, Crina, a vorbit despre acea perioadă. Conform acesteia, tariful lor era de 150 lei partida de sex oral și sexul normal, costa 200 de lei. Rareori, acestea făceau sex anal. La acea vreme, Crina avea 15 ani, iar Monica avea 16 ani, cele fiind prietene de pe vremea când locuiau în Bacău, după care în București s-au mutat în apartament.„Ne-am întâlnit la Bucureşti, în toamna lui 2004, în apartamentul deţinut de cineva din Bacău, eu fiind prostituată şi fiindu-mi prezentată în calitate de colegă de apartament şi de job”, a spus aceasta.

Mai mult, fosta sa colegă a spus că prima dată, Monica Gabor a fost invitată la o petrecere privată, unde se aflau mai mulți bărbați și fete, dame de companie. „Monica era şi ea acolo. Ţin minte că a stat la masă şi a băut, după care fetele, inclusiv eu şi Monica, am mers în camerele de hotel şi am aşteptat să vină 1, 2, 3 bărbaţi, să întreţinem relaţii sexuale cu ei”, a mai spus aceasta. Ulterior, s-a aflat că atât Crina, cât și Monica au fost victime într-o rețea de prostituție condusă de Dinu Damaschin, Eugen Mihai Mereuță și Claudiu Ciucă.

Monica Gabor s-a mutat în America

Destinul Monicăi Gabor s-a schimbat după ce s-a căsătorit cu Irinel Columbeanu. Cei doi au împreună o fetiță, pe Irinuca. După ce au divorțat, Monica a plecat în America, cuplându-se cu Mr. Pink, directorul unui brand de energizant. Potrivit prietenilor, cei doi s-ar fi căsătorit în urmă cu două luni, iar acum pe Monica Gabor o cheamă, Monica Poe Qui Ying Wangsuo. „Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment caritabil. Știu că pare incredibil, dar chiar acesta este numele lui – Lhamo. Și mie mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc cu acest nume; de fapt, lui nu mă adresez niciodată cu acest apelativ. Suntem un cuplu că oricare altul, ne manifestăm fiecare precum orice persoană care iubește, suntem plini de speranță că vom reuși să trecem peste toate barierele ca să fim împreună pentru totdeauna”, a declarat Monica Gabor. În prezent, Monica se ocupă de creșterea fetiței sale, Irinuca, dar și de fiul soțului său, cei doi frați vitregi, înțelegându-se foarte bine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: