Redactia.ro
Home » Monden » Ce vedete au intrat în contact direct cu Cătălin Măruță? Ele riscă să fie infectate

Ce vedete au intrat în contact direct cu Cătălin Măruță? Ele riscă să fie infectate

GALERIE FOTO (7)

Ce vedete au intrat în contact direct cu Cătălin Măruță? Andra și Cătălin Măruță au fost testați pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu două zile, cei doi fiind nevoiți să stea în izolare timp de 14 zile. Din fericirea, atât soții Măruță, cât și cei doi copii, Eva și David se simt foarte bine. Cu toate astea, se pare că multe vedete din showbiz-ul românesc au intrat în contact direct cu Măruță, iar acestea riscă să intre în izolare.

Ce vedete au intrat în contact direct cu Cătălin Măruță? Ele riscă să fie infectate

Ce vedete au intrat în contact direct cu Cătălin Măruță? Vestea că Andra și Cătălin Măruță au fost diagnosticați cu noul coronavirus i-a surprins pe apropiați și fanii acestora. Totodată, invitații din platoul emisiunii “La Măruță”, de la PRO TV care au luat contact cu prezentatorul Tv sunt speriați pentru că ar putea intra și ei în izolare. Conform autorităților, contacții direcți trebuie să se testeze urgent. Așadar, printre invitații lui Cătălin Măruță din ultimele zile se numără Daniela Gyorfi (a cărei fiică, Maria, în vârstă de 10 ani, este și reporter al emisiunii), Dana Săvuică, Giulia Nahmany, Irina Rimes și Damian Drăghici, Iulia Albu (care are o rubrica săptămânală în emisiune), Ruby și bunica ei, Raluca Podea, Adelina Pestrițu, Alexandra Ungureanu, trupa Sweet Kiss, chef Alex Cârțu.

Daniela Gyorfi a declarat luni pe pagina sa de Instagram că a fost infectată cu noul coronavirus în luna noiembrie, ceea ce înseamnă că artista are imunitate. Fiica sa și soțul său, George Tal, nu au avut virusul. De asemenea, Alexandra Ungureanu se declară speriată după ce a aflat că moderatorul tv a contactat virusul ucigaș. Aceasta a declarat că va merge de urgență să-și facă testul, având în vedere că în urmă cu câteva zile aceasta a fost invitată în platoul emisiunii.

Artistei îi este teamă să nu ia virusul, pentru a nu o îmbolnăvi pe mama sa, cu care locuiește. “Acum aflu de la voi că are Cătălin Covid. Sigur că-mi fac testul. Mă gândesc în primul rând la mama și vreau s-o protejez pe ea. Oricum, am mai avut contact direct cu persoane infectate și anul trecut, de mai multe ori. M-am testat și m-am izolat de mai multe ori, dar se pare că stau bine cu imunitatea”, a declarat Alexandra Ungureanu.

Cătălin Măruță și Andra au coronavirus

Sâmbătă după-amiaza, Cătălin Măruță avea să-și șocheze fanii după ce a anunțat pe rețelele de socializare că atât el, cât și Andra au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Acesta a declarat că toată familia se simte foarte și vor sta în izolare la domiciliu timp de 14 zile. De asemenea, prezentatorul Tv a menționat că va prezenta emisiunea de acasă. „Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e. Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a spus Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: