Redactia.ro
Home » Știri » Cine va transmite la TV înmormântarea prințului Philip

Cine va transmite la TV înmormântarea prințului Philip

Cine va transmite la TV înmormântarea prințului Philip

Funeraliile Prințului Phillip 2021. Slujba de înmormântare a ducelui va fi transmisă în direct, la TV. Iată pe ce post poate fi ea urmărită.

Funeraliile Prințului Phillip 2021. Unde se poate vedea slujba

Cei care doresc să vadă slujba de înmormântare a Prințului Phillip vor putea face acest lucru de acasă, din fața televizoarelor. Aceasta este și recomandarea făcută de Familia Regală, având în vedere contextul actual pandemic.

Astfel, cei din Marea Britanie au fost sfătuiți să nu vină acolo în ziua înmormântării, adică pe data de 17 aprilie 2021. Aceasta este programată pentru ora 15.00. de asemenea, regalitățile au rugat oamenii să nu depună coroane de flori în fața palatului, pentru că este posibil să apară mase de oameni, iar riscul infecțiilor să crească printre cei prezenți.

 „În timpul pandemiei coronavirusului și în lumina sfaturilor actuale ale Guvernului și a liniilor directoare de distanțare socială, aranjamentele de înmormântare și ceremoniale modificate pentru Alteța Sa Regală, Ducele de Edinburgh, sunt luate în considerare de către Majestatea Sa Regina. Detaliile vor fi confirmate în timp util.”, a transmis Palatul Buckingham.

Funeraliile Prințului Phillip, pe TV. Pe ce post sunt transmise live

Funeraliile Prințului Philip vor fi transmise în direct de BBC, dar și de alte televiziuni naționale și subiectul va fi dezbătut inclusiv la nivelul țării și transmis, cu siguranță, și la TV.

 „Interesant e că pandemia a picat la fix pentru felul său de a fi, ducele a trăit fară pompă, fară tam-tam și iată că poate avea înmormântarea restrânsă pe care și-a dorit-o, la castelul Windsor, departe de camerele de luat vederi. Acum, în Marea Britanie e permisă prezența a doar 30 de persoane la funeralii. Așa că va fi dificil pentru familia regală să facă lista participanților”, a declarat Nick Bullen, co-fondator și editor șef True Royalty TV.

La slujbă vor putea participa doar 30 de persoane, așa cum sunt regulile în Marea Britanie în ceea ce privește înmormântările. Lista de invitați va fi, așadar, foarte scurtă. Printre cei așteptați sunt Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles, Camilla – Ducesă de Cornwall, Prințesa Anna (fiica Reginei), Vice amiralul Sir Timothy Laurence, Prințul Andrew – Duce de York, Prințul Edward – Earl of Wessex, Sophie – Contesă de Wessex, Lady Louise Windsor (fiica Prințului Edward), Prințul William, Kate Middleton – Ducesă de Cambridge, Prințul Harry, Prințesa Beatrice, Prințesa Eugenie, etc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: