Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă iubitul Alexandrei Stan? Bărbatul este cel mai mare susținător

Cu ce se ocupă iubitul Alexandrei Stan? Bărbatul este cel mai mare susținător

GALERIE FOTO (2) Cu ce se ocupă iubitul Alexandrei Stan? Bărbatul este cel mai mare susținător

Alexandra Stan este una din concurentele preferate de public de la Survivor România. Toți o știu pe artistă, însă puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă de fapt misteriosul ei iubit. 

Cu ce se ocupă iubitul Alexandrei Stan

Bogdan, misteriosul iubit care o așteaptă pe Alexandra Stan chiar în Republica Dominicană, este un personaj cunoscut pentru organizatorii de evenimente din România și nu numai. Acesta este implicat în industria spectacolelor și este unul dintre oamenii care se implică activ în organizarea unor festivaluri importante în Europa.

Bogdan Drăghici a devenit cunoscut datorită relației cu celebra Alexandra Stan de la Survivor România 2021 însă nimeni nu știa exact cu ce se ocupă acesta. Bărbatul s-a plimbat prin toată lumea, dovadă și fotografiile de pe profilul lui de Instagram. În prezent, el și-a mutat ”reședința” cât mai aproape de Alexandra Stan și nu pare să plece prea curând din Republica Dominicană.

Se pare Bogdan pare s-o fi cucerit iremediabil pe faimoasa Alexandra Stan. Conform wowbiz.ro, tânărul provine dintr-o localitate din județul Mureș și este unul dintre oamenii care au pus pe picioare unul dintre cele mai importante festivaluri din România, care se desfășoară pe litoralul românesc.

Cu ce se ocupă iubitul Alexandrei Stan? Bărbatul este cel mai mare susținător

Mai precis, iubitul Alexandrei Stan este unul dintre cei mai buni stage-manageri din România, adică este omul care este responsabil pentru tot ceea ce se întâmplă pe scenă: de la felul în care sunt amplaste luminile, la efectele speciale și la ordinea pieselor cântate de artiști. De asemenea, un stage manager este omul de legătură între organizatori și echipa tehnică, adică trebuie să se priceapă cam la toate.

Se pare că Bogdan se pricepe foarte bine la ceea ce face. În urmă cu câțiva ani, iubitul artistei s-a împrietenit cu Paco Osuna, unul dintre cei mai talentați DJ din Spania și numărul unu în Ibiza, care i-a propus să fie tour-managerul lui personal. Au urmat show-uri în toată lumea, începând din Asia și terminând cu America de Sud, la care românul s-a ocupat de show-urile spaniolului.

Pasiunea pentru muzică pare să fie cheia relației dintre Bogdan și Alexandra Stan. Faimoasa pare că n-a mai fost niciodată atât de îndrăgostită de cineva, cel puțin nu în ultimii ani. Anul trecut, Alexandra și-a anunțat despărțirea de Bogdan printr-o scrisoare emoționantă, însă de Crăciun cei doi s-au împăcat.

Alexandra Stan: ”M-am simțit iubită”

”Chiar dacă sunt foarte introspectivă și analitică, tind să mă atașez de oameni, locuri, mirosuri, sentimente. Până la urmă, sunt om. Ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost eliberatoare și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă, deoarece am făcut greșeala de a-mi face proiecții și vise, prin urmare m-am atașat și m-am lăsat pradă așteptărilor.

Din moment ce drumul meu în ultimii ani a fost să mă curăț, vă puteți imagina cum în aceste zile i-am văzut adevărata față. Pot să vă spun că ultimele 5 luni au fost frumoase, nebune, m-am simțit iubită, am călătorit, am dansat cu Zeii, am făcut dragoste pe plajă, am dormit pe plajă, am înotat sub lumina lunii, mi-am făcut mulți prieteni și mi-am integrat firea de Mami, având grijă din suflet de oamenii pe care i-am cunoscut prin omul meu”, a scris Alexandra pe contul ei de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: