Redactia.ro
Home » Monden » Cum ar reacționa Ionuț Dolănescu dacă ar fi înșelat de soția sa: „Sunt ușor gelos”

Cum ar reacționa Ionuț Dolănescu dacă ar fi înșelat de soția sa: „Sunt ușor gelos”

GALERIE FOTO (4) Cum ar reacționa Ionuț Dolănescu dacă ar fi înșelat de soția sa

Cum ar reacționa Ionuț Dolănescu dacă ar fi înșelat de soția sa. Fiul Mariei Ciobanu a declarat că i-ar putea ierta orice soției sale, dar că infidelitatea este singurul lucru pentru care ar pune capăt căsniciei. Detalii surprinzătoare despre căsnicia lui Ionuț Dolănescu.

Cum ar reacționa Ionuț Dolănescu dacă ar fi înșelat de soția sa: „Sunt ușor gelos”

Cum ar reacționa Ionuț Dolănescu dacă ar fi înșelat de soția sa. Fiul Mariei Ciobanu și a lui Ion Dolănescu trăiește o poveste de dragoste alături soția sa, Doinița. Cei doi au trei copii minunați și se bucură de momentele petrecute în familie. Recent, artistul a vorbit despre relația cu soția sa, precizând care este secretul iubirii lor.

De asemenea, Ionuț Dolănescu a mărturisit și lucrurile pe care nu le-ar accepta într-o căsnicie. Interpretul de muzică populară nu acceptă să fie înșelat. Îndrăgitul artist își complimentează soția ori de câte ori are ocazia, simțindu-se mândru că are o asemenea femeie lângă el. Ionuț Dolănescu a spus că nu va accepta să fie înșelat de soția sa, precizând că se va simți extrem de dezamăgit. „Poate dacă m-ar înșela. Eu sunt oltean și sunt ușor gelos. În meseria noastră, cum suntem nedespărțiți pe scenă și acasă, dacă am fi geloși, ne-am scoate ochii în fiecare zi. Cred că în orice familie, dacă te trădează partenerul, omul de lângă tine, ești dezamăgit.”, a susținut artistul.

Ionuț și Doinița s-au căsătorit în anul 2007, iar dragostea lor este la fel ca în prima zi, când totul era roz și minunat. Cei doi și-au dorit încă de la început să se dezvolte împreună, atât pe plan profesional, cât și personal. Până acum, au reușit să își împlinească toate dorinețele. Doinița a spus că a fost cucerită încă din adolescență de caracterul și frumusețea omului, iar soțul ei este o persoană specială. „Eu spun că relația noastră e de sus, de la Dumnezeu. Atâta încredere am în el, este jumătatea mea, m-ar durea foarte mult să mă dezamăgească.”, a afirmat soția celebrului cântăreț.

Cum s-au cunoscut Ionuț și Doinița Dolănescu

În 1997, Ionuț Dolănescu s-a căsătorit pentru prima dată, împotriva voinței sale, iar după ce s-a îndrăgostit de Doinița,a divorțat. În urma despărțirii de Maria, fiica vitregă a artistului a avut de suferit. În acea perioadă, cântărețul a decis să se căsătorească cu Maria, deși aceasta avea o fetiță dintr-o relație anterioară. Un apropiat din anturajul lui Ionuț Dolănescu a declarat că timp de zece ani, artistul a avut grijă de micuță. ”Ionuţ a avut grijă zece ani de micuţă, iniţial nu prea îi plăceau copiii, dar, cu timpul, a prins drag de ea, pentru că era tare lipicioasă. Ionuţ îi cumpăra cadouri şi îi dădea sfaturi, ca un adevărat părinte”, a declarat sursa.

Regretatul artist, Ion Dolănescu nu a fost de acord cu căsătoria fiului său, pentru că Maria era cu patru ani mai mare decât el. Mai mult, acesta l-a avertizat pe Ionuț că îl dezmoștenește.
Ulterior, artistul a cunoscut-o pe Doinița, o violonistă frumoasă, și ea măritată. Dragostea lor a fost atât de mare încât au divorțat de partenerii lor. Iar acum, dragostea lor este la fel de puternică și se bucură în continuare de familia pe care au format-o.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: