Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiica Andreei Marin! Violeta a împlinit 13 ani chiar azi

Cum arată fiica Andreei Marin! Violeta a împlinit 13 ani chiar azi

Violeta Marin a împlinit astăzi, 15 decembrie, vârsta de 13 ani. Tânăra s-a transformat într-o domnișoară superbă cu trăsături deosebite. Cum arată fiica Andreei Marin!

Cu arată fiica Andreei Marin

Chiar dacă prezentatoarea TV evită să abordeze subiecte despre viața fiicei ei, iată că astăzi, cu ocazia zilei de naștere a comorii sale a postat câteva fotografii de colecție și un mesaj emoționant. După atâția ani, oamenii sunt curioși să vadă cât de mult s-a schimbat fiica acesteia. Cum arată fiica Andreei Marin?

Andreea Marin a postat cu ocazia zile de naștere a fiicei sale, pe care o are împreună cu Ștefan Bănică, un mesaj puternic și un colaj cu două poze în ipostaze opuse, care să îi împământenească mamei ideea că puiul ei a crescut, scrie playtech.ro.

”Atât erai de pitica, draga mea… Și chiar mai mică, un boț de omuleț, cândva… Iubirea mea cea fără limite să-ți fie pavăză, sufletul meu! La mulți ani, Violeta mea cu ochi de cer senin!”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare, în descrierea amintirilor.

Atât erai de pitica, draga mea… Și chiar mai mică, un boț de omuleț, cândva… Iubirea mea cea fără limite să-ți fie pavăză, sufletul meu! La mulți ani, Violeta mea cu ochi de cer senin!

Publicată de Andreea Marin pe Marţi, 15 decembrie 2020

Andreea Marin i-a ascuns că este o persoană cunoscută

Andreea Marin i-a ascuns mult timp fiice sale, pe care o are împreună cu Ștefan Bănică, că este o persoană celebră. Aceasta a ținut ascuns acest fapt pentru a nu îi arăta partea negativă în a fi vedetă. Violeta știa doar de tatăl ei că este persoană publică, iar de mama ei a aflat abia când a ajuns la școală. Cum arată fiica Andreei Marin!

”I-am ascuns multă vreme Violetei că sunt o persoană cunoscută. Cât am putut de mult. Abia la școală a aflat că mama ei e vedetă. Oricum mie nu-mi place deloc cuvântul ăsta, vedetă. Destul știa despre tatăl ei că este cunoscut. I-am vorbit mai întâi despre campaniile umanitare în care eram implicată, am luat-o cu mine ca să vadă cum lucrez, am vrut să vadă partea asta a lucrurilor, ce poți face pentru ceilalți. N-am lăsat-o multă vreme să se uite la televizor și oricum nu se uita la emisiunile unde mergeam eu”, a povestit Andreea Marin.

Adolescenta a moștenit talentul părinților ei și pasiunea pentru frumos. Andreea Marin a povestit că Violeta are înclinații către artă și lucruri făcute manual.

Cu arată fiica Andreei Marin! Violeta a împlinit 13 ani chiar azi

”E un copil aplecat către frumos, către pictură, origami, tot ce înseamnă lucruri făcute manual, pian, dans deopotrivă. Facem lecții împreună și repetiții împreună, deși are o profesoară. Dar e nevoie să repeți și acasă, nu se poate să mergi doar cu ceea ce faci o dată pe săptămâna cu profesorul tău și țin aproape, cât pot de mult. Sunt cam severă, recunosc, că profesor, dar învăț și eu să am răbdarea necesară”, a declarat Andreea Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: