Redactia.ro
Home » Știri » Daniel Buzdugan, reacție furibundă după mesajele primite din partea DSU: „Propagați panica și teroarea”

Daniel Buzdugan, reacție furibundă după mesajele primite din partea DSU: „Propagați panica și teroarea”

Daniel Buzdugan

Mesajele RO-ALERT emise, marți, de autorități către bucureșteni în contextul intrării în scenariul roșu, l-au enervat și pe omul de radio, Daniel Buzdugan. Acesta a avut o reacție furibundă pe rețelele de socializare și a acuzat serviciul RO-ALERT că îi panichează pe oameni.

Daniel Buzdugan, atac la serviciul RO-ALERT

Mulți bucureșteni s-au enervat, marți, după ce au primit de mai multe ori, mesaje din partea RO-ALERT care atenționau asupra noilor restricții, odată cu intrarea în scenariul roșu. Printre cei deranjați de situație, este și Daniel Buzdugan, care a acuzat autoritățile de creare de panică.

„Ro Alert, oprește-te ! Gata m-am panicat! De 6 ori am intrat in panica azi! Gataaa! Fiți deștepți, gândiți 3 minute înainte de a pleca pe acțiune !! Sunt mulți copii singuri acasă în perioada asta, care nu stiu cum sa reacționeze! Nu te stresează nimeni in SUA, Italia, Olanda, Germania cu asemenea mesaje agresive! Numai la noi se întâmplă!

Propagați PANICA & Frica! Educația se poate face și cu vorba buna, autoritară sau cu amenzi date cu fermitate, dar fără ură sau discurs agresiv! A fi autoritar nu înseamnă a fi văcar! Urmăriți îndreptarea cetățeanului, nu umilirea lui! Needucați-ne sau educați-ne?”, a scris Daniel Buzdugan pe pagina de Facebook.

Mesajele RO-ALERT ale autorităților

”Atenție! În municipiul București, nivelul de răspândire a noului coronavirus este ridicat – peste 3 la mia de locuitori. Masca este obligatorie în spațiile deschise și în cele închise. Școlile își vor desfășura cursurile online. Activitatea în interior a restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, sălilor de spectacole și sălilor de jocuri este interzisă. Aceste decizii sunt valabile pentru următoarele 14 zile. Respectați măsurile sanitare pentru a nu pune în pericol viața dvs. sau a celor din jur”, anunțau autoritățile în mesajul transmis de autorități prin sistemul Ro-Alert.

Ulterior, a mai fost transmis și un mesaj în limba engleză pentru a aduce la cunoștință și străinilor veniți în Capitală, noile restricții, în contextul intrării în Scenariul Roșu.

Nu este disponibilă nicio descriere.

După aceste două mesaje, au mai urmat retrimiteri ale lor, care i-au enervat pe mulți oameni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: