Redactia.ro
Home » Monden » David, fiul Andrei și-al lui Măruță, a ieșit pozitiv la testul COVID. Cum se simte micuțul?

David, fiul Andrei și-al lui Măruță, a ieșit pozitiv la testul COVID. Cum se simte micuțul?

David, fiul Andrei și-al lui Măruță, a ieșit pozitiv la testul COVID. Cum se simte micuțul?

David, fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță a ieșit pozitiv la testul covid. Anunțul a fost făcut chiar de celebrul prezentator în direct la emisiunea de la Pro TV. 

David Măruță a ieșit pozitiv la testul COVID

Cătălin Măruță a dezvăluit în direct la emisiunea lui de la Pro TV că David, fiul lui cel mare, a fost testat și el pozitiv cu noul coronavirus. Anunțul vine după ce, atât Cătălin Măruță, dar și soția lui Andra și fiica lor Eva, au fost confirmați zilele trecute cu Covid-19.

David Măruță a ieșit pozitiv la testul covid. Cătălin Măruță prezintă acum emisiunea în direct de acasă, unde se află în carantină pentru că a fost confirmat cu noul coronavirus. La început, Cătălin, Andra și Eva au fost testați pozitiv, însă David, fiul cel mare, a avut testul negativ. Acum, după ce s-a testat pentru a doua oară, băiețelul a avut un rezultat pozitiv.

David Măruță a ieșit pozitiv la testul covid. Tânărul a stat în tot acest timp separat de familia sa pentru a nu se infecta și el cu Covid-19. În tot acest timp și-a rugat părinții să fie testat pentru a vedea sigur dacă are sau nu, iar după două teste acesta a fost și el confirmat pozitiv. Acum, David se va întoarce acasă și va petrece cele 14 zile de izolare cu familia lui.

”Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile. Andra are și dureri musculare. Cea mai energică dintre noi este Eva. David ne spune zilnic să îi facem și lui teste, pentru că el este departe de noi. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de suținere”, a declarat Cătălin Măruță în urmă cu câteva zile.

Cum se descurcă familia Măruță în izolare

În urmă cu câteva zile, Andra și Cătălin Măruță a anunțat că au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Prezentatorul de la Pro TV a declarat că este vorba despre o formă ușoară și că toată familia este bine. Ulterior, atât Eva, cât și David au fost și ei testați cu noul coronavirus.

Toată familia lui Măruță esta acum infectată cu Covid-19. Cei patru vor petrece două săptămâni în carantină pentru a aștepta să se vindece de acest virus și pentru a nu împrăștia infecția mai departe.

”Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă de voi: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent cu perioada asta”, a spus Cătălin Măruţă în Instastory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: