Redactia.ro
Home » Știri » Draga Olteanu Matei a lăsat o scrisoare de adio pentru români! Ce a transmis actrița

Draga Olteanu Matei a lăsat o scrisoare de adio pentru români! Ce a transmis actrița

Draga Olteanu Matei a lăsat o scrisoare de adio pentru români

Draga Olteanu Matei s-a stins din viața la vârsta de 87 de ani și a fost înmormântată pe 22 noiembrie. Actrița și-a pregătit totul pentru momentul când va muri.

Draga Olteanu Matei a lăsat o scrisoare de adio pentru români

Draga Olteanu Matei și-a pregătit totul în detaliu. Actrița și-a aranjat locul de veci unde urma să fie înmormântată, acolo unde se afla și soțul ei. Avea deja pe crucea de marmură numele și poza și se pare că a stabilit și cum a vrut să fie îmbrăcată înainte de a fi așezată în sicriu. Însă există un detaliu surprinzător. Draga Olteanu Matei a lăsat în urma ei, o scrisoare emoționantă, care a fost făcută publică, în exclusivitate de către Huff.ro. 

Dragii mei, când n-oi mai fi vă rog nu mă plângeți. Am încercat în întreaga mea carieră să vă ofer bucurie și zâmbete. Mereu am fost coplesită de atenția pe care mi-ați oferit-o și am considerat că îmi dați prea mult pentru ceea ce merit de fapt.

Când n-oi mai fi vă rog să vă amintiți de mine cu drag și cu bucuria pe care o aveam când interpretam fiecare rol, fie că era pe scena teatrului, fie că era în filme. Am trăit mare parte din viața mea pe scenă, indiferent c-a fost scena teatrului sau scena filmelor în care am jucat. Nu vreau să mă plângeți. Eu vă iubesc și prețuiesc prea mult. Mă bucur că m-ați primit în sufletele voastre și mă bucur să aflu că am reușit să vă ofer bucurie.

Mă măgulește fiecare scrisoare pe care o primesc, n-am fost niciodată interesată de premii oferite de organizații, ci am considerat că cel mai important premiu pe care-l pot primi au fost reacțiile voastre când terminam de jucat o piesă de teatru. Marea marea iubire. Rămâneți fericiți, rămâneți sănătoși, și vă mulțumesc pentru fiecare moment în care m-ați urmărit. A voastră, Draga Olteanu Matei”, este scrisoarea lăsată de marea doamnă a teatrului și filmului românesc.

Ce avere a lăsat în urma ei Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei nu a lăsat în urmă o avere mare, aşa că testamentul actriței nu cuprinde valori materiale importante, decât o garsonieră în București și o casă în Piatra Neamț. Pensia Dragăi Olteanu Matei era de 1700 de lei. La această sumă se mai adăugau și cei 2500 de lei sub formă de indemnizație de la UNITER. Astfel că bunurile rămase în urma ei nu sunt prea mari.

Draga Olteanu Matei nu a avut copii, fiind, de altfel, și motivul pentru care aceste bunuri vor ajunge la nepoți. Cunoscuții regretatei actriței au mai spus că Draga Olteanu Matei a iubit călătoriile, iar mulți dintre banii câștigați de-a lungul carierei sale au fost investiți în această pasiunea a sa. Ea adora să ajungă în locuri noi alături de cei dragi sufletului său. În afara celor două locuințe, situate în București și în Piatra Neamț, Draga Olteanu Matei mai avea și o colecție mică de costume populare, blănuri și bijuterii. De asemenea, toate acestea vor ajunge tot în posesia nepoților care au îngrijit-o.

Prin urmare, testamentul actriței Draga Olteanu Matei nu este stufos atunci când vine vorba despre partea materială. În schimb, moștenirea artistică lăsată în urmă de aceasta este inestimabilă. Sutele de roluri în film și teatru au transformat-o într-una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale României din toate timpurile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: