Redactia.ro
Home » Monden » Drama Ritei Mureșan! Creatoarea de modă are amintiri cumplite chiar de ziua ei

Drama Ritei Mureșan! Creatoarea de modă are amintiri cumplite chiar de ziua ei

GALERIE FOTO (6) Drama Ritei Mureșan!

Drama Ritei Mureșan! Rita Mureșan a împlinit în urmă cu câteva luni, vârsta de 47 de ani. Cu toate că aceasta ar trebui să fie o zi de sărbătoare pentru ea, creatoarea de modă are amintiri dureroase de ziua ei. Chiar de ziua ei, cea care i-a dat viață a murit din cauza unei boli grave.

Drama Ritei Mureșan! Creatoarea de modă are amintiri cumplite chiar de ziua ei

Drama Ritei Mureșan! Rita Mureșan este o creatoare de modă, iar în urmă cu câțiva ani a fost una dintre cele mai frumoase modele din România. Anii au trecut iar viața Ritei a luat o întorsătură uimitoare. În luna noiembrie a anului 2020, Rita Mureșan a fost invitată într-o emisiune, cu ocazia zilei sale de naștere. Deși această zi ar trebuit să fie una specială, creatoarea de modă a trecut printr-o adevărată dramă chiar de ziua ei. Vedeta a primit mesaje emoționante de la fiicele sale, cu care aceasta are o relație specială. Pe lângă asta, Rita a mărturisit că ziua sa de naștere îi aduce amintiri dureroase. În urmă cu câțiva ani, mama acesteia a murit chiar de ziua ei. Rita a vorbit cu ochii în lacrimi despre acel moment care i-a schimbat viața. „Am rugat-o pe mama să nu plece atunci, însă ea a ales să plece chiar de ziua mea”, a spus crreatoarea de modă cu lacrimi în ochi.

Mama vedetei suferea de diabet, dar cu toate astea, Rita a încercat să o salveze. În tot acest timp, femeia a intrat în comă și respira cu ajutorul aparatelor, iar medicii nu au mai putut face nimic. Aceștia au anunțat-o pe Rita, când se afla la o petrecere pe care o organiza de ziua ei la Casa Vernescu.

Rita Mureșan, trasformare completă!

De-a lungul anilor, Rita Mureșan s-a luptat cu kilogramele în plus. Creatoarea de modă a reușit să slăbească 40 de kilograme, dar ulterior această problemă a recidivat. În prezent, Rita cântărește peste 100 kilograme. Pandemia de coronavirus și statul acasă pare că au avut un rol important în transformare stilului de viață al creatoarei de modă. Aceasta s-a îngrășat vizibil, renunțând la a mai apărea în public.„Rita s-a îngrășat mult, din acest motiv nici nu se mai afișează atât de des sau mai postează imagini cu ea. Gătește foarte mult și foarte bine. Ea este fericită și liniștită, chiar dacă s-a îngrășat. S-a consumat o perioadă pe timpul autoizolării, mai ales că una din fiice n-a fost lângă ea fizic, însă acum e bine„, au spus apropiatii Ritei. Mai mult, se pare că fostul model se simte foarte bine în pielea sa, ocupându-se mai mult de sănătatea sa psihică.

Rita este o persoană extrem de ambițioasă și dacă-și propune să slăbească va reuși. Să nu uităm că a mai reușit o dată. Însă acum pare că se simte bine în pielea ei, pentru ea contează mai mult să fie bine în suflet și psihic, să aibă un echilibru, și mai puțin aspectul fizic sau numărul de kilograme”, au dezvăluit câțiva dintre apropiații creatoarei de modă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: