Redactia.ro
Home » Știri » După scrisoarea deschisă către ministru, Selly nu se oprește. Elevii au ieșit în stradă

După scrisoarea deschisă către ministru, Selly nu se oprește. Elevii au ieșit în stradă

GALERIE FOTO (6) Protest Selly

Andrei Șelaru, sau cum este cunoscut de toată lumea Selly, a vorbit recent despre propunerile pe care le-a dresat Guvernului și Ministerului Educației. Tânărul absolvent dorește să schimbe modul de învățare din școli. În acest sens, el a trimis săptămâna trecută o scrisoare deschisă adresată Ministerului Educației.

Elevii au ieșit în stradă. Cum a reușit initiativa lui Selly să se transforme în protest

Andrei Șelaru a terminat liceul vara aceasta și a obținut o medie foarte mare la examenul de bacalaureat. Proaspăt ieșit de pe băncile școlii, el vrea să schimbe anumite aspecte privind modul în care se desfășoară cursurile. Elevii au fost receptivi la initiative lui Selly. Luni, 7 septembrie, elevii au ieșit în stradă, înarmați cu multe foi în care erau scrise doleanțele, pentru un miting chiar în fața Guvernului.

Ce a postat Selly pe pagina de Instagram

“Cine vrea să schimbăm școala? Vă rog să citiți această scrisoare și, dacă sunteți de acord cu mesajul meu, să o postați și voi pe wall, story, FB, oriunde, cu #VremOScoalaCaAfara #EducatiaSchimbaTot, să o trimiteți la Guvern, să o trimiteți prietenilor. Dacă această scrisoare are o imensă susținere le va fi imposibil să ne ignore.

Școala din România scoate, în prezent, analfabeți funcționali pe bandă rulantă. De ce e mai important să memorezi pagini întregi de comentarii decât să înveți despre bani, economie, instituțiile statului, sănătate, drepturile și obligațiile tale? Am intrat în sistemul de învățământ în 2008, am terminat liceul în 2020. Eu m-am schimbat, dar de 12 ani sistemul de învățământ a rămas exact la fel, trist și orientat spre trecut. SHARE dacă vrei să avem o școală ca în 2020! VremOScoalaCaAfara EducatiaSchimbaTot”, a scris Selly pe Instagram.

Selly avea să aprecieze atitudinea elevilor care au venit în fața Guvernului, practic, la îndemnul lui. Vedeta a urcat filmulețul pe pagina de socializare. Vloggerul a obținut la limba română – 9.50, matematică – 9.60, biologie – 9.70. Astfel, are o medie finală de 9.60.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: