Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ea este cea mai sexy deținută. De ce a ajuns după gratii

Ea este cea mai sexy deținută. De ce a ajuns după gratii

Mirella Ponce, cea mai sexy detinuta

O tânără din California, pe nume Mirella Ponce, a fost catalogată drept ”cea mai sexy deținută”. Aspectul ei fizic seducător i-a uimit pe internauți, însă nu și pe oamenii legii care au arestat-o după ce au descoperit că face parte dintr-un grup de crimă organizată. De altfel, polițiștii au fost șocați de ceea ce au găsit în mașina Mirellei Ponce.

Ea este cea mai sexy deținută. De ce a ajuns după gratii

Mirella Ponce este femeia care a fost catalogată drept ”cea mai sexy deținută”. Focoasa brunetă, originară din California, a ținut în urmă cu mulți ani, prima pagină a ziarelor internaționale, după ce a fost arestată pentru constituirea unui grup infracțional. De altfel, după ce chipul ei a apărut pe pagina de facebook a poliției din California, Mirella a devenit virală pe rețelele de socializare, oamenii fiind atrași de felul cum arată, informează heavy.com

Mirella Ponce conducea cu viteză, în ziua când a fost încarcertă. La semnalul polițiștilor a oprit și a fost penalizată pentru fapt sa. Mai apoi, oamenii legii au fost șocați de ceea ce au găsit în autoturismul tinerii. Un bebeluș, despre care ea a spus că este al ei, doi membri cu vârste între 14 și 24 ani ai unui grup infracțional și un pistol. Grupul infracțional din care a făcut parte tânăra mamă este unul dintre cele mai periculoase din America, ”Tiny Rascal Gang”. În anul 2006, unul dintre membri a ucis o femeie însărcinată, în vârstă de 20 de ani. Mirella Ponce gun

În ceea ce privește fotografia cu Mirelala Ponce, de pe pagina de facebook a poliției din California, a ajuns virală. A avut peste trei mii de distribuiri, iar comentariile internauților au fost despre aspectul ei fizic, și nu despre fapta sa. ”Singurul lucru grav pe care l-a făcut, a fost să-mi fure inima”/”Să mergem și o salvăm”.

Mirella Ponce Facebook page

Deținuta a fost bisexuală

Deținuta a atras atenția pe rețelele de socializare nu doar prin frumusețe, ci și prin tatuajele sale. ”Dragostea este durere/ Durerea este plăcere”, sunt două dintre ele. De altfel, într-o postare pe Instagram, Mirella Ponce recunoștea că fost bisexuală, cândva. Fata cu care a fost a trădat-o și a dezamăgit-o, fapt care a făcut-o să sufere foarte mult.

Mirella Ponce Hot Felon

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: