Redactia.ro
Home » Monden » Emily Burghelea a pozat goală! Fanii săi au rămas muți de uimire

Emily Burghelea a pozat goală! Fanii săi au rămas muți de uimire

GALERIE FOTO (2) Emily Burghelea a pozat goală!

Emily Burghelea a pozat goală! Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată în luna a șaptea și se pregătește să devină mămică pentru prima oară. Emily a reușit să ascundă sarcina mult timp, iar vestea a fost dată în urmă cu câteva săptămâni de către aceasta. Mai mult, blondina își ține ascuns și iubitul, care a refuzat să-și afișeze adevărata identitate.

Emily Burghelea a pozat goală! Fanii săi au rămas muți de uimire

Emily Burghelea a pozat goală!Emily Burghelea s-a făcut remarcată încă din perioada în care a participat la show-ul Bravo, ai stil! difuzat pe KanalD. La scurt timp, aceasta a devenit asistenta la Acces Direct, de unde a plecat provocând un adevărat scandal. Blondina a avut curajul să spună public că Viorel și Veronica Stegaru, protagoniștii unui adevărat serial produs chiar de Antena 1, au multe probleme în spatele camerelor. Ba mai mult, Emily a declarat că Vulpița este agresată fizic de soțul ei, gest știut de moderatoarea emisiunii Mirela Vaida și de producătorii reality show-ului. Așadar, aceasta și-a dat demisia, iar în tot acest timp a fost activă pe rețelele de socializare, unde își anunța fanii cu tot ce se întâmplă nou în viața ei.

Ei bine, în urmă cu două săptămâni, Emily avea să dea vestea cea mare. Blondina este însărcinată în luna a șaptea, dar a ținut totul ascuns. Recent, vedeta a postat pe Instagram câteva fotografii cu burtica, pozând aproape goală, cu un maoiu plasă pe ea, arătându-și burtica de graviduță. ”Just you and me, baby”, a scris Emily în dreptul fotografiei. La scurt timp, fanii săi au reacționat la fotografiile postate de Emily. ”Pot să fiu sinceră și să spun că nu-mi place combinația??? Sarcină ușoară”, ”E fată?”, ”Mi se pare genial faptul că deși ești însărcinată ai un corp atât de frumos”, ”Ești superbă, te admir mult”, ”Perfectăăă”, sunt câteva din mesajele transmise de admiratorii ei.

În urmă cu câteva zile, Emily a urcat prima poză cu burtica, în care anunța ce se întâmplă în viața ei.”27 de săptămâni și totuși sunt mai energică și mai activă ca niciodată. Baby, I love you so much! You make me feel beautiful! Am ales să fac prima ședință foto în studio”, scria Emily. Totodată, aceasta a pus și un prim clip cu bebelușul.

Emily Burghelea a pozat goală!
Emily Burghelea a pozat goală!

Cine este iubitul lui Emily Burghelea

Emily Burghelea se poate considera o femeie norocoasă, pentru că are lângă ea un bărbat pe care se poate baza oricând. Iubitul acesteia nu este adeptul rețelelor de socializare, motiv pentru care blondina a avut multe dubii în privința sa, atunci când s-au cuplat. Se pare că iubitul acesteia este un bărbat care se ocupă cu afaceri și firme de IT, căruia nu-i place să iasă în evidență, iar tocmai din această cauză, vedeta i-a făcut un cont de Instagram numit iubitul_lui_emily.

Iubitul lui Emily are legături cu politica din România, acesta fiind un cunoscut programator din România. Mai exact, acesta generează paltforme și site-uri pentru un important partid politic. Emily se simte împlinită alături de el, iar în urmă cu ceva timp, acesta a cerut-o în căsătorie, în direct la Teo Show de la Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: