Redactia.ro
Home » Home » EXCLUSIV. Interviu cu ”Sheridan„ din serialul Pasiuni. Cum i s-a schimbat viața actriței McKenzie Westmore la 22 de ani de la filmări

EXCLUSIV. Interviu cu ”Sheridan„ din serialul Pasiuni. Cum i s-a schimbat viața actriței McKenzie Westmore la 22 de ani de la filmări

GALERIE FOTO (15)

Serialul ”Pasiuni” i-a cucerit pe români, la începutul anilor 2000. Multe dintre personaje ne-au rămas întipărite în memorie, inclusiv Sheridan și Luis. Redacția.ro a luat legătura cu actrița McKenzie Westmore, cea care a interpretat-o pe Sheridan și am aflat care este viața ei în prezent. McKenzie ne-a dezvăluit cum a afectat-o pandemia și, de asemenea, a transmis un mesaj tuturor românilor, care au fost fani ai îndrăgitei pelicule americane.

Interviu cu ”Sheridan„ din serialul Pasiuni. Cum i s-a schimbat viața actriței McKenzie Westmore la 22 de ani de la filmări

Au trecut 22 ani de când celebrul serial ”Pasiuni” rula pe micile ecrane din casele românilor. Sheridan și Luis erau unele dintre cele mai îndrăgite personaje. McKenzie Westmore, actrița care a interpretat-o pe Sheridan, are acum 44 de ani, este căsătorită și are un fiu. Cu toții locuiesc în San Fernando, California. În exclusivitate pentru Redacția.ro, McKenzie Westmore a mărturisit cum i s-a schimbat viața în ultimele două decenii, ce a însemnat pentru ea ”Pasiuni”, dar și cum a afectat-o pandemia. De altfel, aflați că McKenzie este și antrenor personal de sport, nu a renunțat la actorie și a fost prezentatoarea unui show TV de mare audiență în SUA.

FOTO: O mai ții minte pe Sheridan, din Pasiuni? Află aici de ce filmul i-a SCHIMBAT RADICAL viața! | Antena 1

Actrița ne-a povestit că a obținut cu greu rolul lui Sheridan. S-a prezentat la casting de șapte ori: prima oară pentru rolul lui Gwen (iubita lui Ethan-n.r) și ulterior pentru Sheridan. De ziua ei a primit minunata veste, că va juca personajul Sheridan și care iată că i-a adus faima.

”Sunt onorată că am interpretat-o pe Sheridan. A fost un rol amuzant! M-am prezentat la casting de șapte ori. Din Decembrie 1998, până în 26 aprilie 1999. Prima oară pentru Gwen (iubita lui Ethan-n.r) și apoi pentru Sheridan.  De ziua mea am fost sunată că a primit rolul lui Sheridan”, ne-a dezvăluit în exclusivitate actrița McKenzie Westmore.

 Îți este dor de Sheridan, ți-ar plăcea să o reinterpretezi?

Da, îmi este dor și mi-ar plăcea să am ocazia să o interpretez din nou.

Luis Lopez-Fitzgerald - Wikipedia

Cum ai descri-o pe Sheridan?

Sheridan a avut o inimă de aur! Avea compasiune și își dorea binele pentru toată lumea!

Care mai este relația ta cu „Luis”? Păstrați legătura?

Încă păstrăm legătura. Țin legătura cu multe personaje din serial.

Ești mama unui băiat. Ce înseamnă fiul tău pentru tine? Ți-ar plăcea să urmeze o carieră în actorie?

Credeam la un moment dat că se va orienta către actorie, deoarece și-a manifestat interesul, dar nu-l oblig să facă asta. Are alte aspirații în viață și-l voi susține în tot ceea ce face.

McKenzie Westmore si fiul ei

Cine este bărbatul care l-a înlocuit pe „Luis„ în viața reală?

Patrick Tatopoulos (soțul n.r)  este totul pentru mine.

McKenzie Westmore si sotul ei

Pe Instagramul tău sunt multe poze în care apari prezentând o emisiune TV. Despre ce este, mai exact, vorba?

Am fost prezentatoarea unui show TV, timp de opt ani, ”Syfy’s Face Off”. O competiție pentru make-up artiști, despre realizarea unor machiaje speciale (….) Îmi place să mă împart între actorie și partea de TV .

McKenzie Westmore, prezentatoare a ”Face Off”

Ești o femeie foarte frumoasă. Care este secretul ?

Mulțumesc, ești foarte drăguță! Am grijă de interiorul și exteriorul meu. Am o rutină strictă de îngrijire a pielii. De asemenea, am propria companie de produse cosmetice, ”Westmore Beauty” (www.westmorebeauty.com). Astfel, folosesc doar machiaj de bună calitate cu ingrediente care să nu dăuneze corpului. Folosesc și multe suplimente și vitamine, care pot fi găsite în întreaga lume aici .

 

Am observat că ești pasionată de sport. De unde această pasiune?

Sincer, nu știu! Cred că m-a determinat faptul că în copilărie eram grasă și mulți se amuzau de acest lucru. Sunt pasionată de sănătate și fitness. Chiar în timpul filmărilor pentru „Pasiuni„ am obținut diplomă de antrenor personal.

Care este cea mai plăcută amintire din timpul filmărilor ”Pasiuni?”

Faptul că am devenit precum o familie și faptul că datorită acestui serial mi-am făcut debutul în actorie și am ajuns omul de astăzi.

Îi mai ții minte pe actorii din serialul ”Pasiuni”? După aproape două decenii de la lansarea, aceștia s-au reunit! Cum arată ACUM!

Cum a afectat-o pandemia de coronavirus pe McKenzie Westmore

Actrița ne-a povestit că din cauza pandemiei a fost nevoită să se reprofileze, temporar. Industria teatrului fiind una dintre cele mai afectate, McKenzie a promovat de acasă produse, în cadrul unui program asemeni Teleshopping în România.

Industria teatrului nu mai este aceeași de când a venit pandemia, dar începe să-și revină. Am prezentat QVC (format asemeni teleshopping în România-n.r) de acasă și a fost o adevărată binecuvântare.

Westmore Beauty Body Coverage Perfector on QVC - YouTube

Ce mesaj le transmiți românilor care au urmărit ani de-a rândul serialul ”Pasiuni?”

Le mulțumesc pentru toată admirația. Fără ei nu aș fi ajuns ceea ce sunt astăzi. Cu toată dragostea, în calitate de ”Sheridan” și McKenzie, vă mulțumesc!