Redactia.ro
Home » Sport » Finala Europa League! Inter – FC Sevilla!

Finala Europa League! Inter – FC Sevilla!

Inter, europa league

Italienii de la Inter s-au calificat în finala Europa League după ce au zdrobit-o pe Șahtior, scor 5-0 la Dusseldorf.
Ucrainienii au început temători meciul și parcă nimic nu le-a ieșit. După 20 de minute Lautaro Martinez a deschis scorul cu o lovitură de cap superbă. Argentinianul este la primul gol în Europa League, și a dedicat reușita soției sale care este însărcinată. Șahtior a fost mai încrezătoare în repriza a doua, dar nu a reușit să marcheze. Inter a făcut 2-0, prin Danilo D’Ambrosio. Zece minute mai târziu, același Lautaro Martinez a mărit avantajul echipei sale. Romelu Lukaku a marcat și el de două ori , și a stabilit scorul final, 5-0.

„Inter e o minune: a coplesit-o pe Shakhtar cu 5-0 prin LuLa. Vineri finala, contra celor de la Sevilla, la Koln” a fost titlul articolului publicat de gazzetta dello Sport, după meci.

Italienii mai au trei trofee

Italienii au 3 trofee în palmares, de când competiția se numea „Cupa UEFA”: în sezoanele 1990/1991, 1993/1994 și 1997/1998.
Finala Europa League are loc vineri, de la ora 22. FC Sevilla a ajuns în ultimul act al competiției după ce a învins-o pe Manchester United, scor 2-1. Spaniolii sunt pentru a șasea oară în această fază a competiției.

Ovidiu Hațegan ar fi putut arbitra finala

Arbitrul român Ovidiu Hațegan ar fi putut să arbitreze o semifinală sau chiar finala Europa League. UEFA i-a făcut însă bagajele și l-a trimis acasă fără nicio explicație! Românul a mers în Germania și a fost arbitru de rezervă la Sevilla-Wolverhampton, scor 1-0. Apoi, aștepta să fie delegat, dar surpriză. Forul internațional i-a transmis fără nicio explicație să plece acasă. Ovidiu Hațegan e pe lista FIFA din 2008. El a fost delegat și în 2016 la Campionatul European din Franța.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: