Redactia.ro
Home » Știri » Fiul lui Donald Trump s-a transformat complet! La 16 ani are 2 metri înălțime și e un munte de om

Fiul lui Donald Trump s-a transformat complet! La 16 ani are 2 metri înălțime și e un munte de om

Fiul lui Donald Trump s-a transformat complet! La 16 ani are 2 metri înălțime și e un munte de om

Barron Trump, fiul fostului președinte Donald Trump, s-a transformat complet! De la tânărul firav care apărea lângă tatăl său la conferințe de presă, acum are 2 metri înălțime și este un munte de om!

Fiul lui Donald Trump s-a transformat complet! La 16 ani are 2 metri înălțime și e un munte de om

Donald Trump este foarte mândru de fiul său, Barron Trump, care acum are vârsta de doar 16 ani. Fostul președinte s-a lăudat chiar cu înâlțimea fiului său, recent, la o convenție din Carolina de Nord. Acesta le-a spus oamenilor care au participat că fiul său a ajuns să aibă o înălțime de 2 metri și are abia 16 ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barron Trump (@azee_barrontrump)


Se pare că fostul președinte al SUA nu a mințit, asta pentru că imaginile apărute în spațiul public îl arată pe Barron Trump tranformat complet față de tânărul firav care apărea lângă tatăl său cu ceva timp în urmă. Acesta s-a maturizat foarte mult și este un bărbat în toată fierea!

Recent, Barron Trump a fost surprins alături de mama sa, Melania, pe când părăsea Trump Tower din New York, acolo unde familia a locuit înainte de mutarea la Casa Albă. În fotografiile care s-au răspândit pe net, Barron Trump, acum în vârstă de 16 ani, merge alături de mama sa și îi cară acesteia geanta portocalie semnată Louis Vuitton, în ediție limitată, în timp ce Melania are în mână o geantă neagră Hermes Birkin, în valoare de 11.000 de dolari.


În cele mai recente poze, Barron pare un munte de om pe lângă mama sa, Melania, fost model, care nu este tocmai scundă: are o înălțime de 1,80 metri.

Fiul cel mic al lui Donald Trump a fost bolnav de Covid-19

Fiul cel mic al lui Donald Trump, Barron Trump a fost şi el testat pozitiv la COVID-19 în octombrie 2020. Anuntul a fost facut de Prima Doamna a Statelor Unite, Melania Trump, care a trecut la randul ei prin aceasta situatie de curand. Atat ea, cat si presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, au contractat temutul virus la inceputul lunii octombrie.

Melania Trump a scris intr-un text intitulat “Experienţa mea cu COVID-19” ca, la doua saptamani dupa ce a fost testata pozitiv, la cel ca si sotul ei Donald Trump, imediat s-a gandit la fiul ei, Barron Trump.

“Bineinteles, imediat m-am gandit la fiul nostru. Spre marea noastra uşurare, a fost testat negativ. Îngrijorarea mea a devenit realitate însă când a fost testat din nou şi rezultatul a fost pozitiv”, a marturisit Melania Trump. Rezultatul a fost unul imbucurator la acel moment. Prima Doamna a Americii a precizat ca intre timp Barron Trump a fost testat din nou negativ, transmite AFP.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: