Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Kamara, operat din nou. Cum se simte Leon

Fiul lui Kamara, operat din nou. Cum se simte Leon

GALERIE FOTO (2) Fiul lui Kamara, operat din nou.

Fiul lui Kamara, operat din nou. Fiul lui Kamara este un copil puternic și ambițios. Micuțul a fost operat din nou la Barcelon, iar cei doi părinți au fost alături de el. Artistul a spus care este starea actuală de sănătate a băiatului.

Fiul lui Kamara, operat din nou. Cum se simte Leon

Fiul lui Kamara, operat din nou. Fiul cel mic al lui Kamara a fost supus mai multor intervenții chirurgicale încă de la naștere, deși când a fost născut, Leon nu avea nicio problemă de sănătate. Marți, fiul artistului a fost operat din nou la Barcelona, iar alături de el au fost părinții săi, Kamara și Oana. La scurt timp, artistul a vorbit despre cea mai recentă intervenție prin care a trecut Leon.

Cântărețul a declarat că operația a decurs bine, iar miercuri urmează să se întoarcă în țară. „Leon a ieșit din operație acum o oră și jumătate, e bine acum, e încă sub sedativ, e încă în cameră. Suntem aici eu, Oana și el. A fost a doua operație de miotenofasciotomie, o operație făcută de Igor Nazarov și sperăm noi ca totul să fie bine. Poimâine (joi, n.r.) vom fi în țară, așa cum se preconizează. Leon e puternic, e voios, e un copil care luptă și noi luptăm alături de el. Să sperăm că totul va fi bine și joi vom fi în țară.De altfel, îi mulțumim bunului Dumnezeu pentru că tot timpul a fost alături de noi, nu există nimic fără Dumnezeu. Le mulțumim și celor care ne-au fost alături și ne-au susținut și în această nouă etapă, și în cele precedente și să sperăm că totul va fi în regulă și de acum înainte. Încă un pas pentru Leon, de aici din Barcelona” a spus Kamara, pentru Cancan.ro.

Leon a fost operat din nou

În ciuda tuturor problemelor, Kamara s-a luptat mereu pentru însănătășirea fiului său. Nu a renunțat nicio clipă și i-a mereu alături lui Leon, împărtășind cu fanii din mediul online numeroase momente petrecute cu fiul său.

Boala lui Leon, cauzată de o eroare a medicilor

Invitat în cadrul unei emisiuni, Kamara a vorbit despre boala cu care se confruntă fiul său. Conform acestuia, de fiecare dată când Leon crește, mușchii lui nu de dezvoltă, dar oasele se lungesc, motiv pentru care are nevoie urgentă de intervenție chirurgicală.

Artistul a mai declarat că operațiile trebuie făcute până când Leon va crește. „Până acum au fost tratamente în multe țări: Germania, Turcia, acum în Spania pentru că am făcut și anul trecut o operație de miotenofasciotomie. Când simți că nu mai poți, consider că e ok să spui, că e vorba și de cel implicat, Leon. La fiecare puseu de creștere mușchii îi rămân mici și oasele se fac mai lungi. Există riscul să i se strâmbe oasele. Această intervenție pe anul ăsta venea în luna mai, cel târziu, dar din cauza pandemiei a fost amânată. Doctorul a venit în România si l-a evaluat. A zis că poate să o facă în septembrie. Aceste intervenții trebuie făcute până crește mare ca noi. (…) Dacă nu s-ar opera la timp, problemele ar fi ireversibile. Oasele, dacă se duc într-o direcție, nu mai ai ce să mai faci. Când era mic nu părea să aibă așa probleme și am văzut mâna stângă că se îndoaie un pic.”, a spus Kamara.

Kamara a declarat că boala fiului său a fost cauzată de o eroare medicală. Se pare că medicii care l-au adus pe lume nu l-au băgat la incubator așa cum ar fi trebuit și ar fi fost alăptat după șase ore de la naștere, iar acest lucru a declanșat un stop cardio-respirator.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: