Redactia.ro
Home » Sport » FRF se implică în scandalul Colțescu! Ce spune Răzvan Burleanu

FRF se implică în scandalul Colțescu! Ce spune Răzvan Burleanu

Sebastian Colțescu, FRF, Răzvan Burleanu,

Scandalul în care a fost implicat Sebastian Colțescu încă mai are ecouri puternice. După ce arbitrul a fost acuzat de rasism, a venit și rândul președintelui FRF, Răzvan Burleanu să facă declarații.

Sebastian Colțescu a făcut o remarcă nefericită în timpul meciului dintre PSG și Bașakșehir din Liga Campionilor. I-a spus antrenorului second al turcilor, Pierre Webo , “ala negru” și a fost acuzat de rasism. Ambele echipe au refuzat să mai joace, iar partida a fost reprogramată. UEFA a început o anchetă în acest caz.

„UEFA a demarat deja o anchetă pentru a descifra toate detaliile și întregul context al acestui incident. Nu ne rămâne decât să așteptăm finalizarea acestei anchete și să vedem care sunt concluziile UEFA. Am luat decizia de a sesiza UEFA pentru a deschide o investigație și în ceea ce privește acuzațile de rasism ale componenților echipei turce înainte de incidentul cu Sebastian Colțescu. UEFA a demarat această anchetă, e o anchetă care se complică, intrând și pe această nouă pistă. Îi invit și pe cei care s-au exprimat deja în spațiul public să aștepte acest moment al finalizării acestei anchete. Poziția noastră rămâne aceeași, bazată exclusiv pe principii și pe valori. Am vorbit cu Ovidiu Hațegan și Sebi Colțescu. A fost discuție privată, în care am vrut să aflu și poziția lor, să ne dăm seama exact dacă sunt alte informații pe care nu le-am primit. Cred că e exclus ca imaginea României să fie afectată. Și în spațiul francez s-a vorbit despre un militantism care vine din partea lui Demba Ba”, a spus Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Colțescu și-a luat avocat

Sebastian Colțescu și-a găsit avocat sau mai bine zis avocatul l-a găsit pe arbitru. Josep Vandellos a fost cel care i-a propus lui Colțescu să-l apere la UEFA în cazul de rasism în care este implicat. Spaniolul a spus că a dorit să preia acest caz pentru că îl consideră pe Sebastian Colțescu nevinovat și va încerca să le explice celor de la UEFA, că apelativul ”ăla negru”, în acest caz nu a avut conotații rasiste. Deocamdată nu s-a deschis nicio procedură disciplinară cazul fiind în continuare cercetat de un inspector. În cazul în care UEFA îl va găsi vinovat, românul nu va sta cu mâinile în sân. Are de gând să-și caute dreptatea la alte foruri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: