Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscopul săptămânii 10-16 august 2020

Horoscopul săptămânii 10-16 august 2020

Horoscop 4 ianuarie 2021

E august, în sfârșit! Ultima lună din vara 2020 este una foarte încărcată – încă de luni avem lună plină în Vărsător (accentuează dorința de comunicare și acceptare socială), marți, Mercur intră în Leu și rămâne până pe 20 august, iar vineri, Venus se mută în Rac până pe 6 septembrie.

Berbec

Dacă ai simțit că visezi cu ochii deschiși la diverse situații, dar nu ești suficient de motivat pentru a acționa, acum a sosit momentul să faci acele schimbări odată pentru totdeauna. Viața ta are nevoie de un aer proaspăt cât mai repede posibil.

În plus, învață să comunici mai eficient. Acest lucru te poate ajută pe toate planurile. Primul pas este să scapi de frustrări și să îți temperezi impulsivitatea. Astfel, reușești și să găsești timp și răbdare pentru a te conecta mai profund cu partenerul.

Taur

Te simți motivat. Îți dorești să înveți cât mai multe lucruri și să descoperi cât mai multe locuri. Cu toate acestea, ai grijă fiindcă este posibil să obosești. La ușa ta bat schimbările. Dar chiar dacă simți o oarecare teamă, trebuie să mergi înainte!

Totodată, astrele te îndeamnă să te eliberezi de persoanele care nu îți aduc nimic bun. Tot ceea ce vei trăi în perioada următoare te va determina să renunți la o parte din oamenii din viața ta în raport cu care ai sentimente de nesiguranță sau neîncredere.

Gemeni

Începi săptămâna în forță. E posibil să ai parte de schimbări drastice, datorită faptului că simți nevoia de mai multă libertate. Așadar, fie decizi să părăsești un loc, fie pui capăt unor relații în care nu te mai regăsești. Ai un psihic tare, ceea ce te va ajuta să te adaptezi rapid noului stil de viață.

În plan profesional, ai capacitatea de a face față replicilor acide care ți se adresează.  Reușești să îți expui punctul de vedere într-o manieră diplomată.

Rac

Săptămâna începe cu energie, multe schimbări și, mai ales, multă muncă. Pe plan profesional, joi și vineri sunt zilele în care poți înregistra cele mai mari progrese.

În relația cu partenerul, nu neglija comunicarea, altfel lipsa ei își va spune cuvântul. Totodată, nu te lăsa cucerit de vorbe goale sau de promisiuni. Cântărește fiecare vorbă și cuvânt înainte de a avea încredere în cineva.

Leu

În ceea ce privește cariera, vrei să te dezvolți pe toate planurile. Începi să acorzi mai multă atenție atât ei, cât și pasiunilor pe care le ai. Este o săptămână bună pentru a-ți seta noi obiective și pentru a-ți face planul pentru realizarea lor. În sfârșit găsești rezervele necesare pentru a lucra la un proiect la care te gândești de mult timp.

Nu uita, în schimb, și de pauze! Astrele te sfătuiesc să îți faci mai mult timp pentru tine și corpul tău. Reinventează-ți look-ul sau răsfață-te cu o activitate care îți place.

Fecioară

Este săptămâna oportunităților! Încearcă să analizezi bine ceea ce ți se oferă, dar și ce îți dorești să faci pe viitor. În această perioadă, viața socială nu ar trebui să fie pe primul plan, ba chiar din contră.

Acum, este mai sănătos să fii tu cu tine însuți, să reflectezi asupra sentimentelor tale cele mai profunde. Astfel, vei găsi multe dintre răspunsurile de care ai nevoie. Acordă atenție mesajelor, viselor, senzațiilor, pentru că acestea îți pot transmite informații valoroase.

Balanță

Aveai nevoie de un moment de respiro și iată-l că a venit! Săptămâna aceasta îți aduce o stare de liniște și degajare. Vei fi condus de dorința de a-ți petrece tot mai mult timp alături de familie sau prieteni.

În ceea ce privește cariera, practică zilnic gândirea pozitivă și totul va părea mai simplu. În plus, vei fi creativ și dorinic să faci lucruri noi. Asta poate presupune înscrierea la un curs care implică o activitate care te pasionează sau, pur și simplu, să te apuci de alergat.

Scorpion

Săptămâna aceasta, firea ta curioasă poate să îi deranjeze pe cei din jur. Chiar dacă îți dorești să afli lucruri, trebuie să știi cum să o faci. Ai grijă ca gestul tău să nu deranjeze sau să fie catalogat drept neadecvat.

În rest, încetinește puțin ritmul și încearcă să te bucuri de prezent. Nu te lăsa furat de gândurile despre viitor. Ele nu fac decât să te îndepărteze de realitate și îți cauzează stres inutil și nervi. Întotdeauna vor fi lucruri de făcut. Așadar, concentrează-ți atenția doar pentru priorități și obiective.

Săgetător

Fluctuațiile financiare de care ai parte în această perioadă te scot din zona de confort. Din când în când, lasă grija banilor deoparte și fă-ți câte un moft. Totodată, săptămâna aceasta vei scăpa de anumite responsabilități care atârnau greu pe umerii tăi. Vei avea mai mult timp pentru activități recreative.

Ieșirile cu prietenii îți pot aduce oportunități de iubire. Profită de ele, pentru că ai nevoie să începi o viață nouă.

Capricorn

Săptămâna aceasta, pune sănătatea pe primul loc! Trebuie să fii mai atent și la semnalele de alarmă pe care organismul tău încearcă să ți le transmită.

În ceea ce privește cariera, lucrurile nu par să decurgă lin. Munca continuă să fie destul de solicitantă din punct de vedere psihic. Este posibil ca sfârșitul acestei săptămâni să te găsească într-o dispoziție ușor dezamăgită de anumite lucruri.

Vărsător

Săptămâna aceasta va fi despre dragoste, relații și afecțiune. Petreci mai mult timp alături de familie, iar acest lucru te ajută să te relaxezi. Reușești să elimini tot stresul pe care l-ai acumulat în ultima vreme. Începi să acorzi mai multă atenție nevoilor pe care le au persoanele importante din viața ta.

Dacă relația în care ești implicat a devenit monotonă sau ți se pare că stagnează, fă primii pași spre schimbare. Dacă ai trecut recent printr-o decepție amoroasă sau printr-o despărțire amiabilă, fă tot posibil să lași în urmă ceea ce aparține trecutului. Reînnoiește-ți viața, caută noi orizontui și căi spre fericire!

Pești

Săptămâna aceasta vine cu dorința de schimbare pentru tine. O excursie undeva departe de nebunia orașului te poate ajuta să te conectezi mai mult cu dorințele tale. Această perioadă a marilor schimbări va influența toate planurile vieții tale. Vestea bună este că poți lua cele mai bune decizii dacă vei căuta adânc în interiorul tău.

Tot acum, empatizezi mai mult decât în mod normal. Sensibilitatea te poate face să intri în conflict cu diferite persoane, atunci când simți că cineva este judecat nedrept.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: