Redactia.ro
Home » Monden » Irinuca, fiica lui Columbeanu a dispărut din mediul online. Ce a determinat-o să renunțe la visul ei

Irinuca, fiica lui Columbeanu a dispărut din mediul online. Ce a determinat-o să renunțe la visul ei

Irinuca, fiica lui Columbeanu a dispărut din mediul online

Irina Columbeanu a decis să se mute alături de mama sa în America, părăsindu-l pe cel care a crescut-o până la vârsta de 11 ani. Cu toate că înainte să se mute cu Monica Gabor, Irinuca era foarte activă pe rețelele de socializare, în special pe Youtube, tânăra nu a mai fost văzută de urmăritorii săi. Mai mult, omul de afaceri a declarat că îi este dor de fiica sa, pe care nu a mai văzut-0 pe doi ani.

Irinuca, fiica lui Columbeanu a dispărut din mediul online. Ce a determinat-o să renunțe la visul ei

Irinuca, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu s-a mutat în urmă cu doi ani alături de mama sa în America. Înainte să plece, Irina posta săptămânal vloguri pe canalul său de Youtube, făcănd diverse lucruri. De asemenea, când pleca în vacanță la Monica Gabor, Irina obișnuia să facă vlogguri împreună cu mama sa și cu fratele său vitreg, fiul lui Mr. Pink. Ei bine, de când s-a mutat cu Monica, Irinuca nu a mai postat de aproximativ un an pe canalul său, fapt ce le-a dat de bănuit urmăritorilor săi. Conform Cancan.ro, Monica Gabor i-a cam interzis fiicei sale să nu mai folosească atât de des rețelele de socializare, în ideea de a avea intimitate. Astfel, atât Monica, cât și Irinuca, au fost absente în ultimele luni în mediul online. Ultimul vlog al Irinei Columbeanu a fost făcut în urmă cu aproape un an.

Irinel Columbeanu, părăsit de fiica sa

În momentul în care a decis să se mute în America, Monica Gabor a fost nevoită să renunțe la fiica sa. Astfel, Irina a rămas în grija tatălui ei, iar fostul model ținea legătura cu ea doar online. Situația a luat o întorsătură neașteptată, după ce Monica a luat-o pe Irina în America, în urmă cu doi ani, în perioada în care Irinel și-a dat seama că are probleme financiare. La scurt timp, băncile i-au luat toată averea, inclusiv averea de la Izvoranu și automobilele luxoase pe care acesta le deținea. Afaceristul a decis împreună cu Monica că cel mai bine ar fi ca Irina asă își continue studiile în America, unde modelul are posibilitate materială să îi ofere mult mai multe decât tatăl său.

În prezent, Irinel Columbeanu locuiește cu chirie, într-un apartamentu modest, în Colentina. Acesta suferă enorm din cauza lipsei fiicei sale. După ce a divorțat de Monica, Irina a devent scopul principal în viața omului de afaceri. Irinel nu a mai văzut-o pe fiica sa de doi ani, iar conversațiile virtuale nu reușesc să-i aline dorul. ‘Fiica mea este foarte bine și va fi din ce în ce mai bine. În America este plecată de doi ani, ne vedem virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală. Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună”, a mai recunoscut fostul afacerist.

În urmă cu 16 ani, Monica și Irinel Columbeanu făceau nunta pe 22 iulie. La numai 18 ani, Monica și-a încercat norocul. Aceasta a mers la un casting din București, iar Irinel Columbeanu, care era prieten cu patronul agenției, a vrut cu orice preț să o cunoască pe Monica. Așadar, cu toate că exista o diferență de 30 de ani între ei, Monica și Irinel au făcut nunta. La scurt timp, fostul model a rămas însărcinată, aducând-o pe lume pe Irina. După cinci ani de căsnicie, cei doi au divorțat, iar custodia i-a revenit omului de afaceri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: